Test av grillkjøtt

Spareribs

Noe av det feteste du kan legge på grillen.

GRILLMAT: Hvilket kjøtt er sunnest å slenge på grillen?

GRILLMAT: Hvilket kjøtt er sunnest å slenge på grillen? Foto: Foto: Bjørn Inge Karlsen/HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Næringsinnhold per 100 gram

Energi: 245 kcal

Protein: 17 g

Mettet fett: 7,3 g

Salt (Na): 70 mg

Jern: 0,9 mg

Dette er noe av det feteste kjøttet du kan legge på grillen.

Spareribs smaker mye, nettopp fordi den inneholder så mye fett. Det høye fettinnholdet gjør at spareribs også inneholder mye kalorier. Sammenlignet med rødt kjøtt, er det relativt lite jern i spareribs.

Velger du denne typen kjøtt, bør det være i kombinasjon med andre kjøttyper, for eksempel på et grillspyd og med mye grønt til.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag