Test av grillkjøtt

Kyllingfilet

Et av de mest proteinrike kjøttslagene vi har.

GRILLMAT: Hvilket kjøtt er sunnest å slenge på grillen?
GRILLMAT: Hvilket kjøtt er sunnest å slenge på grillen? Foto: Foto: Bjørn Inge Karlsen/HM Foto
Sist oppdatert

Næringsinnhold per 100 gram

Energi: 105 kcal

Protein: 23,8 g

Mettet fett: 0,3 g

Salt (Na): 41 mg

Jern: 0,2 mg

Kyllingfilet er et supert alternativ på grillen. Ikke bare er det lite fett i kylling, men det er også relativt lite kalorier. Kylling er et av de mest proteinrike kjøttslagene vi har.

Kombinert med et lavt innhold av fett og kalorier, er dette perfekt mat for dem som ønsker å holde vekten eller gå ned i vekt.

Denne saken ble første gang publisert 22/07 2010, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også