Lite og nest lavest innhold av fisk med torsk som hovedingediens. Melk og mozzarella bidrar til middels med protein. Tilsatt bacon som gir mer mettet fett. Pluss for å være blant de med minst salt.

Næringsinnhold per 100 g:

Energi, kcal: 134

Fett, g: 6,2

Hvorav mettet fett, g: 2,1

Karbohydrater, g: 5,1

Hvorav sukkerarter, g: 0,8

Protein, g: 14,3

Salt, g: 1

Andel fisk, %: 60

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Lofotprodukt AS
Pris 49,90
Ingredienser Torsk 27 %, hvitlaks 22 %, hyse 11 %, melk, mozzarella 6,5 %, bacon 6,5 % (sideflesk av svin 93 %, vann, salt, dekstrose, røykaroma, E 450, E316, E250), potetstivelse, vann, sjalottløk, rapsolje, hvitløkspurè, salt, muskatblomme, pepper, konsistensmiddel (karragenan). Stekt i rapsolje.
Næringsinnhold
Mengde 250 g/2 stk.
Kilopris 199,60
Se alle spesifikasjoner

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!