Lofoten Fiskeburger med steinbit og hvitløk

Oslo/studio 20160902; Hjemmet, Klikk.no, Shape-Up
Produkter
Tester
Fiskekaker

Oslo/studio 02092016; Hjemmet, Klikk.no, Shape-Up
Produkter
Tester
Fiskekaker

Oslo/studio 20160902; Hjemmet, Klikk.no, Shape-Up Produkter Tester Fiskekaker Oslo/studio 02092016; Hjemmet, Klikk.no, Shape-Up Produkter Tester Fiskekaker

Publisert Oppdatert

Fiskeburgeren med aller minst fisk er laget av kvitlaks, hyse og litt sei. Spedd med mye melk og potetmel som gir mer karbohydrater, i tillegg får den lav score for lite protein og mer salt enn majoriteten.

Næringsinnhold per 100 g:

Energi, kcal: 119

Fett, g: 3,4

Hvorav mettet fett, g: 1,9

Karbohydrater, g: 9,3

Hvorav sukkerarter, g: 2,3

Protein, g: 12,5

Salt, g: 1,4

Andel fisk, %: 56,4

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag