Fiskeburgeren med aller minst fisk er laget av kvitlaks, hyse og litt sei. Spedd med mye melk og potetmel som gir mer karbohydrater, i tillegg får den lav score for lite protein og mer salt enn majoriteten.

Næringsinnhold per 100 g:

Energi, kcal: 119

Fett, g: 3,4

Hvorav mettet fett, g: 1,9

Karbohydrater, g: 9,3

Hvorav sukkerarter, g: 2,3

Protein, g: 12,5

Salt, g: 1,4

Andel fisk, %: 56,4

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Lofotprodukt AS
Pris 78,90
Ingredienser Hvitlaks 29 %, hyse 14,4 %, steinbit 13 %, melk, potetmel, smør, purre, hvitløk, løk, eggehvitepulver, laktose, dijonsennep, salt, muskatblomme, hvit pepper. Stekt i rapsolje.
Næringsinnhold
Mengde 440 g/4 stk.
Kilopris 179,30
Se alle spesifikasjoner

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!