Lofoten 86 % Grov Fiskeburger med torsk og sei

Oslo/studio 20160902; Hjemmet, Klikk.no, Shape-Up
Produkter
Tester
Fiskekaker

Oslo/studio 02092016; Hjemmet, Klikk.no, Shape-Up
Produkter
Tester
Fiskekaker

Oslo/studio 20160902; Hjemmet, Klikk.no, Shape-Up Produkter Tester Fiskekaker Oslo/studio 02092016; Hjemmet, Klikk.no, Shape-Up Produkter Tester Fiskekaker

Publisert Oppdatert

Høy andel fisk hvor det er mest hyse og deretter torsk, kvitlaks og minst sei. Greit med protein og lite karbohydrater. Er også blant fiskeburgerne med minst salt, og denne er uten melk.

Næringsinnhold per 100 g:

Energi, kcal: 91

Fett, g: 1,8

Hvorav mettet fett, g: 0,3

Karbohydrater, g: 3,2

Hvorav sukkerarter, g: 0,5

Protein, g: 15,3

Salt, g: 1

Andel fisk, %: 86

Spesifikasjoner

Produsent Lofotprodukt AS
Pris 69.9
Ingredienser Hyse 31 %, torsk 22 %, hvitlaks 20 %, sei 13 %, rismelk, potetmel, olivenolje, løk, potetflakes, dijonsennep, hvitløk, muskatblomme, salt, hvit pepper, sellerisalt, konsistensmiddel (karragenan). Stekt i rapsolje.
Næringsinnhold
Mengde 500 g/4 stk.
Kilopris 139,80

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag