Test av soyamat

Soyaprodukt av høy kvalitet

Hälsans kök gourmetbullar versus kjøttboller av kalkun og kylling.

Oslo/studio 20090707; Bedre Helse; Produkter. Soyaprodukter

Oslo/studio 20090707; Bedre Helse; Produkter. Soyaprodukter Foto: Petter Berg/HM Foto

Publisert Oppdatert

Vegetariske "kjøttboller" som inneholder 79 % soya- og hveteprotein, samt eggehviteprotein - og solsikkeolje. Færre kalorier enn kjøttbollene (146 mot 193), mindre fett og karbohydrater, men mer protein.

Proteinet bidrar mest til kaloriene i gourmetbollene - men fett bidrar mest i kjøttbollene.

Konklusjon: Gourmetbollene kommer meget godt ut i sammenligningen. Alle gode grunner til å velge disse fremfor kjøttbollene.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag