Test av soyamat

Kjernesunt hvis du ikke skal ned i vekt

Demeter tofu rosso versus kjøttboller av kylling og kalkun.

Oslo/studio 20090707; Bedre Helse; Produkter. Soyaprodukter

Oslo/studio 20090707; Bedre Helse; Produkter. Soyaprodukter Foto: Petter Berg/HM Foto

Publisert Oppdatert

Hovedsakelig økologiske ingredienser i dette veganproduktet: rapsolje, oliven, tomat, hvitløk, paprika og chili. Hovedingrediensen er tofu (80 %). Tofuproduktene inneholder mer kalorier og fett enn kjøttbollene (240 mot 193 kalorier), men tilsvarende protein- og karbohydratinnhold. Vi har ikke opplysninger om fettsyresammensetningen, men tofu rosso har nok en bra sammensetning ettersom de inneholder rapsolje og oliven.

Konklusjon: Tofuproduktet er, kaloriinnholdet til tross, et næringsrikt alternativ til kjøtt - ikke minst i pastaretter. Om du ikke skal ned i vekt, kanskje¿

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag