Lite fisk og minst protein av alle i fiskeburgeren med kvitlaks, sei og hyse. Mer karbohydrater og mye salt gir også dårlig poengscore. Rapsolje og ost gjør dette til fiskeburgeren med desidert mest fett.

Næringsinnhold per 100 g:

Energi, kcal: 225

Fett, g: 15,5

Hvorav mettet fett, g: 2

Karbohydrater, g: 9

Hvorav sukkerarter, g: <0,5

Protein, g: 12,1

Salt, g: 1,6

Andel fisk, %: 65

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Norsk Kvalitetsmat AS
Pris 42,20
Ingredienser Kvitlaks 29 %, sei 19 %, hyse 17 %, melk, potetstivelse, rapsolje, taffelost, soltørket tomat, salt, persille.
Næringsinnhold
Mengde 450 g/3 stk.
Kilopris 93,80
Se alle spesifikasjoner

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!