Godehav Grov Fiskeburger 65 % fisk med ost og soltørket tomat

Oslo/studio 20160902; Hjemmet, Klikk.no, Shape-Up
Produkter
Tester
Fiskekaker

Oslo/studio 02092016; Hjemmet, Klikk.no, Shape-Up
Produkter
Tester
Fiskekaker

Oslo/studio 20160902; Hjemmet, Klikk.no, Shape-Up Produkter Tester Fiskekaker Oslo/studio 02092016; Hjemmet, Klikk.no, Shape-Up Produkter Tester Fiskekaker

Publisert Oppdatert

Lite fisk og minst protein av alle i fiskeburgeren med kvitlaks, sei og hyse. Mer karbohydrater og mye salt gir også dårlig poengscore. Rapsolje og ost gjør dette til fiskeburgeren med desidert mest fett.

Næringsinnhold per 100 g:

Energi, kcal: 225

Fett, g: 15,5

Hvorav mettet fett, g: 2

Karbohydrater, g: 9

Hvorav sukkerarter, g: <0,5

Protein, g: 12,1

Salt, g: 1,6

Andel fisk, %: 65

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag