Profesjonell ernæring

Bedrifter og organisasjoner

DinKost er Norges mer erfarne private kompetansesenter for ernæringsrådgivning og ernæringskommunikasjon og driver aktivt mot det offentlige, organisasjoner og bedriftskunder. Vi baserer tjenestene på solid ernæringsfaglig kunnskap og god formidlingsevne.

Sist oppdatert

1. Kostholdsforedrag: Vi tilbyr en rekke ulike foredrag med varierende varighet. Noen ganger tjener er det ren informasjon som er målet - andre ganger er det motivasjon til endring som er i fokus.

Temaer:

  • Kosthold og fysisk aktivitet
  • Nye trender og slanking
  • Kosthold for skiftarbeidere
  • Sunn mat for barn og unge
  • Kosthold for eldre
  • Antioksidanter og fytokjemikalier

2. Kurs: Vi arrangerer per i dag kurs for kostholdsveiledere i samarbeid med Norges Idrettshøgskole og kostholdskurs for jordmødre og helsesøstere. I tillegg arrangerer vi halv-, hel- og fleredagers kurs på forespørsel.

3. Kantineomlegging: Vi tilbyr et vidt spekter av tjenester til bedrifter med egen kantine, eller til bedrifter med eksternt drevet kantine, slik som:

  • Gjennomgang av mattilbudet
  • Rapport med vurdering og forslag til forbedring
  • Komplett ernæringspolitikk for bedriften
  • Oppskrifter med sunt fokus
  • Merking av matvarer/retter i kantinen
  • Bistand ved kontraktsgjennomgåelser
  • Revisjon av innkjøpslister
  • Kursing av de ansatte
  • Foredrag for brukerne av kantinen
  • Lunsjquiz, fettprosentmåling, helsediplom og blodsukkermåling kan også tilbys

4. Produktutvikling: Vi bistår i prosessen med å utarbeide bakgrunnsdokumentasjon til nye produkter, samt i selve utviklingsprosessen for et så sunt produkt som mulig.

5. Lovarbeid: Vi tilbyr tjenester i forbindelse med registrering av matvarer/kosttilskudd hos Mattilsynet eller søsterinstansene i Norden, søknadsskriving, lov- og forskriftstolkning og bistand med oversettelse og korrektur samt kvalitetssikring av emballasje og andre tekster knyttet til produktene.

6. Tekst: Vi skriver alt fra korte web-artikler, brosjyretekster og kompendier til rapporter og bøker.

Denne saken ble første gang publisert 08/10 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også