Frokost: Blåbærsmoothie

Lunsj: Pastasalat med spekeskinke

Middag: Burritos med linser og fetaost

To forslag til mellommåltid eller kveldsmat:

Toast fra mat.no

1,5 dl cottage cheese med 5-10 hakkede mandler og 1 dl oppkuttet frukt (pære, appelsin, eple, mango eller mandarin)

God Morgen Norge, TV 2

Blåbærsmoothie

Til 1 porsjon:

2 dl vanilje yoghurt eller Biola med blåbær

2 dl blåbær, frosne

1 dl mana blåbær juice

ev. litt sukker eller melis

Høyde (px): Bredde (px):
Astrid Hals

Pastasalat med spekeskinke

Til 4 porsjoner:

8 skiver spekeskinke

500 g pasta

1 ts salt

0,5 stk sitron

3 stk tomat (gjerne klasetomater)

100 g ruccola

1 stk mozzarella

0,5 ts pepper, kvernet

2 ss olivenolje, extra virgin

Høyde (px): Bredde (px):
Linnea Press

Burritos med linser og fetaost

Spinat, linser, aprikoser og fetaost er godt og spennende fyll i disse gratinerte burritosrullene.

Til 4 porsjoner:

250 g fryst blad spinat

1 dl linser, røde

1 stk løk

3 fedd hvitløk

olivenolje

1,5 ts spisskum, malt

1,5 ts oregano

1 dl strimlede aprikos er

200 g fetaost

salt

pepper, sort og nykvernet

6 stk tortilla (store)

1,5 dl revet gul ost

Tomatsalsa

1 stk rødløk

4 stk tomat

1 stk chili, rød

olivenolje

salt

Høyde (px): Bredde (px):
Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!