Test av fiskemiddag

Mills Laksegrill

TEST: Mills Laksegrill.
TEST: Mills Laksegrill. Foto: Foto: Petter Berg/HM Foto
Sist oppdatert

Mengde: 400 g.

Tilberedning: Varmes i vann.

Andel fisk: 65 % laks

Informasjon på emballasjen: En nokså rikholdig ingrediensliste med diverse tilsetninger, sannsynligvis for å forhindre at det sunne omega-3-fettet i laksepølsene harskner før tiden. Natriuminnholdet er 0,6 %, altså holder saltnivået seg akkurat på grensen til det sunne. Det er ganske mye kalorier her, men fiskefett er sunt. Mye god informasjon på pakken om laks, sunt fett og tilberedning.

Ingredienser: Ingrediensene bærer preg av at man skal lage laks om til pølse. Og det er ikke lett.

Smak/utseende: Første smaken er av pølse, men så kommer fiskesmaken fram. Kanskje dette er et alternativ som mødre som vil være sunne velger når det står pølser på menyen for resten av familien? For sunn er den!

Denne saken ble første gang publisert 07/01 2009, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også