Mengde: 400 g.

Tilberedning: Varmes i vann.

Andel fisk: 65 % laks

Informasjon på emballasjen: En nokså rikholdig ingrediensliste med diverse tilsetninger, sannsynligvis for å forhindre at det sunne omega-3-fettet i laksepølsene harskner før tiden. Natriuminnholdet er 0,6 %, altså holder saltnivået seg akkurat på grensen til det sunne. Det er ganske mye kalorier her, men fiskefett er sunt. Mye god informasjon på pakken om laks, sunt fett og tilberedning.

Ingredienser: Ingrediensene bærer preg av at man skal lage laks om til pølse. Og det er ikke lett.

Smak/utseende: Første smaken er av pølse, men så kommer fiskesmaken fram. Kanskje dette er et alternativ som mødre som vil være sunne velger når det står pølser på menyen for resten av familien? For sunn er den!

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 55

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!