Test av fiskemiddag

Lofoten Seiburger

TEST: Lofoten Seiburger.
TEST: Lofoten Seiburger. Foto: Foto: Petter Berg/HM Foto
Sist oppdatert

Mengde: 480 g.

Tilberedning: Stekes i panne.

Andel fisk: 39 % sei og 9 % hyse/kolje, til sammen 48 % fisk.

Informasjon på emballasjen: Mye informasjon om Lofoten og råvarene, så vi blir kjent med opprinnelsesstedet. Burgeren inneholder lite fett og mye protein i forhold til de andre kake- og puddingproduktene i testen. Salt er ikke oppgitt, men det er uansett nest siste ingrediens, og det er bra. Kaloriinnholdet er også fint per burger, spesielt sammenlignet med en frossen hamburger.

Ingredienser: Alt på denne ingredienslisten kunne vi hatt i skapet! Men vi tror vi ville ha byttet ut H-melk med ekstra lettmelk, og svinespekket med myk plantemargarin, for å få et enda sunnere produkt.

Smak/utseende: Grov i konsistensen, stor, og pen i fargen. Smaker også mer fisk enn de andre kakene/puddingene i testen. Fint alternativ til hamburger!

Denne saken ble første gang publisert 07/01 2009, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også