Mengde: 480 g.

Tilberedning: Stekes i panne.

Andel fisk: 39 % sei og 9 % hyse/kolje, til sammen 48 % fisk.

Informasjon på emballasjen: Mye informasjon om Lofoten og råvarene, så vi blir kjent med opprinnelsesstedet. Burgeren inneholder lite fett og mye protein i forhold til de andre kake- og puddingproduktene i testen. Salt er ikke oppgitt, men det er uansett nest siste ingrediens, og det er bra. Kaloriinnholdet er også fint per burger, spesielt sammenlignet med en frossen hamburger.

Ingredienser: Alt på denne ingredienslisten kunne vi hatt i skapet! Men vi tror vi ville ha byttet ut H-melk med ekstra lettmelk, og svinespekket med myk plantemargarin, for å få et enda sunnere produkt.

Smak/utseende: Grov i konsistensen, stor, og pen i fargen. Smaker også mer fisk enn de andre kakene/puddingene i testen. Fint alternativ til hamburger!

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 48

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!