Test av fiskemiddag

Fjordland Torsk i purreløksaus med gulrøtter og poteter

TEST: Fjordland Torsk i purreløksaus med gulrøtter og poteter.
TEST: Fjordland Torsk i purreløksaus med gulrøtter og poteter. Foto: Foto: Petter Berg/HM Foto
Sist oppdatert

Mengde: 550 g.

Tilberedning: Varmes i mikrobølgeovn.

Andel fisk: 25 % torsk.

Informasjon på emballasjen: Grei og ryddig informasjon om både innhold og produksjonsmetode. Fint at de oppgir saltinnholdet i retten, som er 0,7 %. Det er flott! Totalt kaloriinnhold er 343, helt akseptabelt for et måltid.

Ingredienser: I hele pakken er det mest poteter, deretter torsk, og så gulrøtter. Med andre ord et godt og balansert måltid. Vi ville nok gjerne hatt enda mer fisk og mindre saus og poteter. Pluss for at gulrøttene kun er kokte, og ikke inneholder salt. Inneholder noen merkelige aromaingredienser du selv ikke ville hatt oppi en slik gryte.

Smak/utseende: Purresausen gjør seg godt til torsken, men det ser jammen litt most ut og ikke så appetittlig som de skal ha det til i informasjonen på esken. Potetene og gulrøttene er helt fine.

Denne saken ble første gang publisert 07/01 2009, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også