TEST: Lofoten Rett fra Napoli laksepasta. © Foto: Petter Berg/HM Foto

Mengde: 450 g.

Tilberedning: Varmes i mikrobølgeovn.

Andel fisk: 26 % laks.

Informasjon på emballasjen: Det står at det er 1 stor porsjon, og det stemmer! 945 kcal er jammen mye på en porsjon. Skryter av naturlig omega-3-innhold, men de glemmer å deklarere hvor mye (eller lite) det er i retten.

Ingredienser: Fløte er hovedingrediensen, og det er ikke bra. Fullkornpasta er bra, men det er kun 13 %. Pluss for at retten ikke inneholder noen mystiske ingredienser.

Smak/utseende: God fisk, men altfor lite av den. Masse fløtesaus dreper grønnsakene, som etter tilberedning er ganske misfargede og uspennende.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 70

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!