Fruktbare kvinner har mest sexy stemme

Strippere får til og med mer tips i visse perioder av syklusen.

TILTREKKENDE: Det tyder på at kvinner har mest tiltrekkende og sexy stemme når de er mest fruktbare.

TILTREKKENDE: Det tyder på at kvinner har mest tiltrekkende og sexy stemme når de er mest fruktbare. Foto: FOTO: CRESTOCK

Publisert Oppdatert

En studie av kvinnestemmer i forskjellige deler av syklusen, viser at tiltrekningskraften stemmen har er størst når kvinnen er mest fruktbar, skriver Politiken .

Det er forskerne Nathan Pipitone og Gordon Gallup fra State University of New York som har gjennomført studien.

De to forskerne fikk en rekke kvinner til telle fra en til ti på fire forskjellige tidspunkter i menstruasjonssyklusen.

Deretter ble stemmene avspilt for forsøkspersoner, både kvinner og menn, som skulle bedømme hvor tiltrekkende stemmen virket.

Sexy strippestemme

I alle tilfellene vurderte de stemmene til å være mest tiltrekkende i den mest fruktbare perioden til kvinnen som snakket.

Disse resultatene stemmer med en annen undersøkelse som er gjennomført av Geoffrey Miller fra University of New Mexico det siste året.

Studien hans viser at strippere som underholder menn med dans, men også snakker med mennene, får mest tips i de periodene de er mest fruktbare, antagelig også på grunn av endringer i stemmen.

- Kvinner har utviklet stadig mer effektive måter å skjule deres frukbarhet på, mens menn har blitt stadig mer følsomme for endringene som faktisk skjer, sier Gordon Gallup til New Scientist .

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning