Er du interessert i sykdom og helse?

Da kan du abonnere på nyhetsbrev fra Doktor Online.

Det kommer hver 14. dag, og inneholder et utvalg av de beste debattene fra forumet, gode artikler om sykdom og de siste rådene fra våre leger og eksperter.

Her vil du av og til også kunne finne konkurranser hvor du kan vinne flotte premier.

Meld deg på nyhetsbrevet her.

Om Doktor Online

På Doktor Online finner du blant annet nyttige artikler om sykdom og forebygging, sterke historier om enkeltmennesker og gode tips til din mental helse.

Doktor Online har også Norges eldste helseforum, hvor brukerne helt anonymt diskuterer alt mellom himmel og jord. Her finner du også Norges største psykiatriforum, hvor du kan stille spørsmål gratis til vår psykiater Nils Håvard Dahl, eller diskutere små og store utfordringer eller tanker med andre som også sliter psykisk.

Vi har en rekke leger og eksperter som tar i mot spørsmål via Eksperttjenesten vår. Det koster 149 kroner, og du får normalt svar innen tre virkedager.

Meld deg på her

Hver 14. dag sender vi ut et nyhetsbrev med de beste sakene, de beste debattene og de beste ekspertsvarene fra Doktor Online. Det gjør det enkelt for deg.

Du kan når som helst melde deg av Nyhetsbrevet.

Ja takk, jeg vil ha nyheter fra Doktor Online.

Les også:

Se hva ekspertene svarer

Fikk du med deg disse debattene?

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!