Bjørn Dæhli superundertøy

Lett, men blir klistrete.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Svært behagelig på kroppen

- Blir klistrete og våt

Tynn og komfortabel trøye. Kan bli kald ved mange minusgrader. Middels fukttransport.

Den tekniske testen viser god fukttransport, men ikke på linje med de aller beste. I de praktiske testene melder alle testere melder at trøya blir lett våt og klistrete ved harde økter med mye svette.

Noe lukt i stoffet etter bruk, ikke mer enn "vanlig", men markant - flere kommenterer dette. Klistreeffekt på ryggen etter harde økter. Fungerer bedre på rolige økter enn på hardøkter. 

Komfort under trening

God passform med god komfort i stoffet - flere kommenterer at den nesten ikke merkes på kroppen. Passer godt fra godt på plussiden og ned mot ca. -3 grader med en halvtykk jakke på. Det er den tynneste trøya i testen. Strammer ikke, og har god bevegelighet i albue og skulder. Kan bli litt kald. Krever raskere en mellomtykk jakke ved temperatur under -3. En kommentar på stram hals og en på sømmer som merkes godt under armhulene.

Fukttransport

Den tekniske testen viser at trøya bruker lenger tid enn snittet på å bli kvitt fuktigheten. Dette stemmer godt med de praktiske funnene: alle testere melder at trøya blir lett våt og klistrete ved harde økter med mye svette. Noe lukt i stoffet etter bruk, ikke mer enn "vanlig", men markant - flere kommenterer dette. Klistreeffekt på ryggen etter harde økter. Fungerer bedre på rolige økter, enn på hardøkter.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning