Kort sagt:

+ Meget solid og slitesterk

+ Meget god såle

+ Meget god gåkomfort

+ Sitter godt på foten


- Noe høy egenvekt

- Noe lang tørketid når den først blir våt

Ecco, Terra VG.

Ecco Norge AS, tel 22 07 13 30, www.ecco.com

Pris: 999.-

Vekt pr. par: ca 900g

Størrelser herre: 40 - 47

Størrelser dame: 36 - 42

Kommentar

Skikkelig solid sandal med meget god gåkomfort. Oljet nubuck jaklær overdel. Solid gummisåle med god demping som gir god støtte til foten, og er utstyrt med en solid tåbeskytter.

ECCO har brukt sin "Receptorteknologi" på sålene som gir foten meget god støtte gjennom hele steget. Oppleves normal i størrelsene. Til dels grov såle sitter godt på de fleste underlag. Behagelig materiale inn mot foten og materialet i fotsengen føles behagelig mot foten om en går barbeint. Godt utformet fotseng.

I utgangspunktet vannavisende materialer, men om læret ført blir vått tar det noe tid å tørke. Elastisk båndstramming over hele vrista og justering av hælreim, gjør at sandalene sitter meget godt på foten.

Noe høy egenvekt, og ikke spesielt godt egnet til vannaktiviteter. Ikke vårt førstevalg til strandferie, men som solid og stabil sandal til turer og aktiviteter der en gjerne går mye, og kanskje har en sekk på ryggen, er dette et glimrende valg.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Ecco
Pris 999

Konklusjon

Ikke vårt førstevalg til strandferie, men som solid og stabil sandal til turer og aktiviteter der en gjerne går mye, og kanskje har en sekk på ryggen, er dette et glimrende valg.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!