Kort sagt:

+ Lav egenvekt

+ Tørker meget raskt

+ Såle som sitter godt på harde og våte underlag

+ Oppleves slitesterk


- Ikke beskyttelse av tær

- Ingen justering av hælreim

- Ikke spesielt skånsom brukt direkte mot huden

Nike Santiam 4

Nike Internasjonal Ltd, Tlf. 67 51 20 00, www.nike.com

Pris: 500.-

Vekt pr. par: ca 490g

Størrelser herre: 40 - 47

Størrelser dame: 36 - 42 2/3

Kommentar

Stilig design og lav egenvekt. Syntetisk overdel og gummisåle. Sålen sitter godt på harde og våte underlag, og gir relativt god støtte til foten.

Har ingen hel tåkappe og gir ikke beskyttelse til tærne. Ikke den overdelen som er mest skånsom mot foten om en går barfot, men likevel ok.

Oppleves normal i størrelsene, noen må kanskje opp et halvt nummer. Materialer som trekker lite fukt, og tørker meget raskt. To borrelåsstramminger over vrist, ingen justering av hælreim.

Oppleves slitesterk, og sandalen sitter godt fast på foten.

Ikke vårt førstevalg om en skal gå mye, men lav vekt, lite pakkevolum, fin pris og konstruksjon generelt gjør dette til et godt valg til ferie og reise. Godt valg som solid strandsandal.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Nike
Pris 500

Konklusjon

Ikke vårt førstevalg om en skal gå mye, men lav vekt, lite pakkevolum, fin pris og konstruksjon generelt, gjør dette til et godt valg til ferie og reise. Et godt valg som solid strandsandal.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!