Ifølge en kondomprodusent i Storbritannia skal en ny type kondom gi bedre sex.

Større penis
Ikke bare blir sexen bedre av kondomet. En studie gjennomført av kondomprodusenten Futura Medical viser at det nye kondomet hjelper menn å oppnå kraftigere ereksjon, penis ble større og seksualakten varer lenger.

Det er sammenlignet med bruk av standard kondom, skriver Folkehelseinstituttet.

Kondomprodusenten tror disse grunnene skal føre til at flere bruker kondom.

- Opp til 80 prosent av dagens kondombrukere vil være interessert i å prøve produktene. Og enda viktigere, 49 prosent av dagens ikke-brukere vil være interessert i å bruke kondomet siden det vil hjelpe dem å beholde ereksjonen, sier James Barder i Futura Medical til Reuters.

I butikk i 2008
Hemmeligheten bak superkondomet er en liten mengde gelè i kondomet. Gelèen fører til at blodstrømmen til penis øker.

På sin hjemmeside skriver Futura Medical at kondomet er beregnet friske menn. Studien ble gjennomført med 108 frivillige, friske par, hvor mannen på et tidligere tidspunkt hadde opplevd å ikke få ereksjon ved bruk av et vanlig kondom.

Bardar sier til Reuters at firmaet forventer å få godkjenning av EU senere i år, og at kondomet vil finnes i butikkhyllene neste år.

Artikkelen er også publisert på DetNye.no

Les hele saken

Se flere saker fra: Alt om penis

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!