Kort sagt:

+ Svært behagelig på kroppen


- Blir klistrete og våt

Tynn og komfortabel trøye. Kan bli kald ved mange minusgrader. Middels fukttransport.

Den tekniske testen viser god fukttransport, men ikke på linje med de aller beste. I de praktiske testene melder alle testere melder at trøya blir lett våt og klistrete ved harde økter med mye svette.

Noe lukt i stoffet etter bruk, ikke mer enn "vanlig", men markant - flere kommenterer dette. Klistreeffekt på ryggen etter harde økter. Fungerer bedre på rolige økter enn på hardøkter. 

Les hele saken

Komfort under trening: 5

Hvor godt den sitter på kroppen, om materialet har spesielle egenskaper, om det er sømmer som irriterer eller ikke, om den er passe varm/ikke for varm, til formålet - aktiv trening i temperaturområdet fra 5-6 plussgrader til vanlig vintertemp (- 5-6).

God passform med god komfort i stoffet - flere kommenterer at den nesten ikke merkes på kroppen. Passer godt fra godt på plussiden og ned mot ca. -3 grader med en halvtykk jakke på. Det er den tynneste trøya i testen. Strammer ikke, og har god bevegelighet i albue og skulder. Kan bli litt kald. Krever raskere en mellomtykk jakke ved temperatur under -3. En kommentar på stram hals og en på sømmer som merkes godt under armhulene.

Fukttransport: 4

Dårlige trøyer holder mer på fuktigheten, blir ekle og lukter "høgg" etter trening, bedre trøyer frakter mye fuktighet ut underveis i økta. Begrepet pusteevne beskriver samme prosess. Testet både praktisk og teknisk.

Den tekniske testen viser at trøya bruker lenger tid enn snittet på å bli kvitt fuktigheten. Dette stemmer godt med de praktiske funnene: alle testere melder at trøya blir lett våt og klistrete ved harde økter med mye svette. Noe lukt i stoffet etter bruk, ikke mer enn "vanlig", men markant - flere kommenterer dette. Klistreeffekt på ryggen etter harde økter. Fungerer bedre på rolige økter, enn på hardøkter.

Spesifikasjoner

Produsent Bjørn Dæhlie
Pris 349,00
Materiale

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!