Kort sagt:

+ Helt suveren fukttransport

+


- Kan klø

Eksepsjonelt god fukttransport - best i testen. Og generelt svært god komfort, men men noen innsigelser.

Les hele saken

Komfort under trening: 4

Hvor godt den sitter på kroppen, om materialet har spesielle egenskaper, om det er sømmer som irriterer eller ikke, om den er passe varm/ikke for varm, til formålet - aktiv trening i temperaturområdet fra 5-6 plussgrader til vanlig vintertemp (- 5-6).

Testens varmeste, men med noen forutsetninger: du MÅ ha jakke utenpå på grunn av nettingstoffet, og er det luftehull i ytterplagget, siver kald luft inn, for eksempel under sykling eller i nedoverbakker på ski. Også noen innsigelser om gangsår-risiko, men generelt veldig gode skussmål: "Med en mellomtykk jakke med windstopper kan nok superen brukes ned mot -10, særlig ved roligere aktiviteter, og den blir fort for varm på plussiden." "En trøye som sitter godt på kroppen og har spesielt god fukttransport som igjen er med å holde høy komfort under rolige og harde økter. Ble brukt ved temperatur fra 8 plussgrader til 0 grader. Pluss i komfort for å ikke bli kald ved nedjogg selv etter stor svetteproduksjon på hardøkter." "Trøyen har god passform og sitter tight. Den er luftig og behagelig å ha på. God bevegelighet i albue og skulder. På rulleski merket jeg at den gnagde litt i den ene armhulen. Dette var minimalt, men om jeg hadde gått lengre(1,5t) hadde jeg kanskje blitt mer plaget av det. Bortsett fra det var den veldig god på. Den varmeste av trøyene, og fungerer bra uansett temperatur. "Trøya strammer rundt skuldrene, og når den er trå-basert medfører det at jeg får gnagsår under armene. - Ved bruk av drikkebelte under øktene, medfører dette at det også kjem gnagsår der drikkebeltet har vore på kroppen. - Testens varmaste - samtidig som den pustar veldig bra!"

Fukttransport: 6

Dårlige trøyer holder mer på fuktigheten, blir ekle og lukter "høgg" etter trening, bedre trøyer frakter mye fuktighet ut underveis i økta. Begrepet pusteevne beskriver samme prosess. Testet både praktisk og teknisk.

I teknisk test er Brynje den trøya som kvitter seg aller fortest med fuktigheten. Det bekreftes av praktisk test: "Meget god. Kanskje ikke overraskende pga. nettingstoffet. Ikke noe vond luft i stoffet etter bruk." "Fukttransporten til brynje er eksepsjonelt god. Selv etter harde økter hvor svetteproduksjonen er høy, føler man seg nesten tørr. I tillegg til å holde deg varm ved nedjogg og når man står i ro. Denne er et klart hakk over de neste kandidatene når det kommer til fukttransport." "Trøyen har den beste fukttransporten i testen. Spesielt etter en hard økt føltes den ikke våt, og jeg ble ikke kald på nedjogg, som viser dens styrke. I og med at den puster så bra, føles den heller ikke kald." "Testens beste på opplevd pusteevne og fukttransport! Heilt fantastisk."

Spesifikasjoner

Produsent Brynje Trikotasjefabrikk AS
Pris 429,00
Materiale 100% Polypropylene

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!