Kort sagt:

+ Varm og komfortabel


God komfort, og null problem med fukt.

Les hele saken

Komfort under trening: 5

Hvor godt den sitter på kroppen, om materialet har spesielle egenskaper, om det er sømmer som irriterer eller ikke, om den er passe varm/ikke for varm, til formålet - aktiv trening i temperaturområdet fra 5-6 plussgrader til vanlig vintertemp (- 5-6).

En svært komfortabel og passe varm stillongs: "Stilongsen sitter veldig tight på kroppen! Den er medium varm. Det er to sømmer på insida mot lyskene som gnager litt i diagonalgang." "Sitter godt på kroppen, uten at den sitter like tight som andre modeller. Er ein av testens varmaste, etter Brynje" "Underdelen til Swix er behagelig og passer godt. Man merker ikke at den er på når man løper, noe som er bra. I tillegg er den god og varm, men ikke for varm ved temperaturer rundt 0 grader. Skårer også bra på bevegelighet."

Fukttransport: 5

Dårlige trøyer holder mer på fuktigheten, blir ekle og lukter "høgg" etter trening, bedre trøyer frakter mye fuktighet ut underveis i økta. Begrepet pusteevne beskriver samme prosess. Testet både praktisk og teknisk.

God fukttransport. En kommentar på lukt: "Underdelen til Swix er også god på fukttransport som igjen gjør at den holder godt på varmen når man står i ro. Eneste er at den lukter litt." "Synest denne er veldig god på fukttransport, føler meg tørr på kroppen sjølv under ordentlige ”svetteøkter”. Ikkje opplevd vond lukt under/etter økter." "Stilongsen virker veldig god på fukttransport. Ikkje opplevd at den sitter fast."

Spesifikasjoner

Produsent Swix
Pris 449,00
Materiale

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!