Kort sagt:

+ Meget komfortabel


- Sliter med fukttransporten

Som trøya, er buksa svært komfortabel, men noen negative erfaringer med fukttransporten. 

En av testerne fikk svært slapp buksestrikk etter 3 vask:

"Stilongsen har vore vaska 3 gonger. Etter 2 vask har strikken vorte så slapp at eg må dra stilongsen så langt opp at eg kan bruke buksa/tights til å holde stilongsen oppe. Hadde eg kjøpt denne stilongsen i butikk, ville eg reklamert på den."

Les hele saken

Komfort under trening: 5

Hvor godt den sitter på kroppen, om materialet har spesielle egenskaper, om det er sømmer som irriterer eller ikke, om den er passe varm/ikke for varm, til formålet - aktiv trening i temperaturområdet fra 5-6 plussgrader til vanlig vintertemp (- 5-6).

Meget komfortabel stillongs. "Dette er den med best passform, og mest behagelig å ha på. Den er passe stram, den er lett, myk og veldig bevegelig." "Litt kald når det er -5, men pga det er den med suverent best komfort, gir jeg karakteren 6" "Enormt ”Comfy” å ha på utenom økt.- Testens kaldeste"

Fukttransport: 3

Dårlige trøyer holder mer på fuktigheten, blir ekle og lukter "høgg" etter trening, bedre trøyer frakter mye fuktighet ut underveis i økta. Begrepet pusteevne beskriver samme prosess. Testet både praktisk og teknisk.

Fukttransporten er ikke optimal: "Som trøya er den ikke den beste. Jeg svetter ikke mye på beina, men føler den ble litt klam, spesielt i baken. Har ikke opplevd lukt." "Stilongsen virker dårlig på fukttransport. Kjennes ut som det ligger en tynn film av væske på kroppen under/etter økt."

Spesifikasjoner

Produsent Craft / New Wave Norway AS
Pris 299,00
Materiale 70% Polyester 30% Polyamid

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!