Kort sagt:

+ Varm

+ Svært bra fukttransport


- Litt løs

Varm og god stillongs med svært god fukttransport, men ikke helt optimal komfort.

Les hele saken

Komfort under trening: 4

Hvor godt den sitter på kroppen, om materialet har spesielle egenskaper, om det er sømmer som irriterer eller ikke, om den er passe varm/ikke for varm, til formålet - aktiv trening i temperaturområdet fra 5-6 plussgrader til vanlig vintertemp (- 5-6).

Litt blandede tilbakemeldinger på komforten: "Stilongsen til Brynje sitter godt, men en del løsere enn de andre kandidatene. Den er komfortabel og varm som overdelen. Eneste er litt lite eller begrenset bevegelighet." "God passform og følelse mot huden. Den er litt stram, noe som jeg merket mest på intervall på rulleski. Kjente ingen sømmer som irriterer, men i og med den var litt stram, ble den heller ikke veldig varm." "Stilongsen oppleves som ”kort” i livet, den når knapt nok opp på hoftene. Når man går diagonalgang oppleves det som at stilongsen glir nedover under buksen. Stilongsen er testens varmaste."

Fukttransport: 6

Dårlige trøyer holder mer på fuktigheten, blir ekle og lukter "høgg" etter trening, bedre trøyer frakter mye fuktighet ut underveis i økta. Begrepet pusteevne beskriver samme prosess. Testet både praktisk og teknisk.

Svært god fukttransport: "Evnen dette plagget har til å transportere fukt er igjen meget bra. Følelsen av å ikke være fuktig eller våt selv om man svetter mye. Lukter lite eller ingenting av både over og underdelen fra Brynje." "God fukttransport! Jeg er ikke den som svetter mest på beina, men i forhold til de andre, ble jeg ikke klam på beina. " "Stilongsen er god på fukttransport og pusteevne. Testens beste."

Spesifikasjoner

Produsent Brynje Trikotasjefabrikk AS
Pris 429,00
Materiale 100% Polypropylene

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!