Kort sagt:

+ Liten og lett å holde


- Vibrasjon som kiler

- Lager litt vel mye lyd

- Ikke optimal i plakkfjerningstesten

Tennene opplevdes renere enn ved manuell pussing. Plakktabletten viste likevel en dårligere plakkfjerning inntil tannkjøttet.

Dette var det litt vanskelig å få fjernet, selv etter innfarging med plakktablett. Dette kan skyldes de spisse, lange børstehårene i ytterkant av børsten.

Denne tannbørsten stakk litt i tannkjøttet under pussingen. Men etter andre runde med pussing, for å få med mer plakk inntil tannkjøttet, opplevde jeg bare så vidt litt ømhet. Det gikk fort over.

Kilder mot leppene

Tannbørsten er veldig liten, nett og lett å holde i. Overflaten er glatt og matt, bortsett fra den lille av/på-knappen i gummi. Vibrasjonen kiler litt mot leppen under pussing, men dette er nok en vanesak.

Tannbørsten avgir ikke spesielt mye støy, men lager en del lyd for å være så liten.

Designmessig er tannbørsten helt ok, ganske nøytral. Den lades ved at du plasserer den oppå en liten ladesokkel.

Det følger med at slags nett lite hylster som tres over tannbørsten, og gjør det enkelt å ta den med på reise. Den tar veldig liten plass og er lett i vekt. 

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Colgate
Pris 199,00
Forhandler Elkjøp, Lefdal

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!