Kort sagt:

+ Godt grep

+ Behagelig lyd


- Ikke optimal mot tannkjøttet

- Mangler beskytterhette

- Mangler futteral

Tennene opplevdes betydelig glattere og renere enn ved manuell pussing.

Det var imidlertid en del plakk igjen inntil tannkjøttet, som ikke var helt lett å få fjernet selv etter plakkinnfargingen (vi tar forbehold om at dette kan skyldes test-tennenes prominente utforming).

Tannbørsten opplevdes ikke like hard mot tannkjøttet som Jordan Clean Premium. Det stakk litt i tannkjøttet under pussingen, men det ble ikke særlig ømt etterpå.

Godt grep

Hele tannbørsten har et gummibelegg, som gir et godt grep. Børsten avgir forholdsvis lite, og lavfrekvent, støy. Vibrasjonen er som forventet, den gir ikke ubehag.

Designmessig fremstår tannbørsten mer sporty og fresh, enn elegant. På badet blir den et fargerikt innslag, der den står så fint på sokkelen sin, som når du kobler til ledningen, også lader tannbørsten.

Det følger ikke med noen form for futteral eller beskyttelseshette til tannbørstehodet, som gjør den uegnet til bruk på reise.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Jordan AS
Pris 799,00
Forhandler Elkjøp, Lefdal

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!