Kort sagt:

+ Pusser svært godt

+ Lav lyd


- Mangler reisefutteral

- Beskytterhetten har lett for å falle av

Tennene opplevdes betydelig renere enn ved manuell pussing. Plakk tabletten viste lite plakk inntil tannkjøttet, og det gikk fint å fjerne det med en ekstra runde med tannbørsten vinklet riktig.

Faktisk gir børsten like god effekt som testvinneren.

Tannbørsten er mild mot tannkjøttet, og gir ingen ømhet selv etter andre runde. Den kiler imidlertid veldig når den kommer bort i leppen, noe som er vanskelig å unngå når man skal pusse tennene.

Trapper opp

Men også denne tannbørsten har en slik opptrappingsfunksjon (Easy-start), som gradvis trapper opp vibrasjonsintensiteten i løpet av de 14 første rundene. Tannbørsten har en glatt overflate, med en relativt stor gummiknapp.

Den avgir veldig lite, og lavfrekvent, støy. Den er kanskje den tannbørsten som bråker minst av alle i testen.

Designmessig er tannbørsten helt ok, veldig enkel og nøytral. Den plasseres på en liten sokkel med ledning og støpsel når den skal lades. Kan ellers fint stå alene på badet.

Det følger ikke med noe reisefutteral, men en beskyttelseshette til børstehodet. Dessverre sitter denne hetten veldig løst, og faller lett av igjen.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Philips
Pris 599,00
Forhandler Lefdal

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!