Kort sagt:

+ Svært god løpsfølelse

+ Lette sko

+ Myke og svært komfortable med god passform


- Litt svakt grep på glattisen

De veier bare noen få gram mer enn Sarva D'vil, og er ganske like, bare litt mer oppbygd. Suverene piggsko på de fleste underlag! 

Les hele saken

Grep: 5

Skoenes grep på is, snø og glatt asfalt

Veldig godt grep om skogsbunn. På holke og asfalt med hardpakket snø får den ikke toppkarakter - den sklir mer på glatt asfalt enn for eksempel Icebug. Skoene glir litt tilbake i frasparket på blank is, glipper noe på glatta oppover, og nedover på isen er litt risikosport. Det kan også irritere noe at skoene er litt klebrige på asfalt, men det er ikke asfalt vi legger mest vekt på her. Mer enn bra nok grep utenfor ekstrem-underlaget.

Løpsfølelse: 5

I hvilken grad du kan løpe naturlig og om skoens repons mot underlaget

Ok støtdemping, lettløpt og god kontakt med underlaget. En god allrounder, men ikke behagelig på asfalten. Skoene føles smidige og raske, ikke like mye som D’vil, men bedre på dette enn de andre i testen. Føles noe tyngre enn D`vil, men utmerket til intervalltrening. Grepet grenser til terrengskonivå. Om du unngår glattisen, er dette supre sko med svært god løpsfølelse.

Passform og komfort: 5

Om skoene sitter godt og hvordan de kjennes på foten.

Den sitter godt på foten, fast og behagelig rundt, om ikke med samme "wow"-følelse som D´vil. Eneste minus her er at de er ganske lave, så om du løper i snø kan du lett bli litt våt. Det er myk og god komfort. Skoene er mer dempet enn D’vil, og de kjennes stabile.

Spesifikasjoner

Produsent VJ Sarva
Pris 1 700,00
Materiale Overdel: Mesh - Mellomsåle: Phylon EVA - Støtdemping: Urethane i hæl og forfot - Yttersåle: gummi og stjerneformete herdede pigger (StarStuds)
Vekt 306 g (45)

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!