Kort sagt:

+ Høy gamasj rundt ankelen beskytter mot snø

+ Varm

+ Allsidig, anvendelig sko til flere aktiviter


- Noe tung

- Ikke så bra grep på glattisen

- Dette er de virkelige vinterskoene, sier Geir Vågen.

De ser ut som skisko, med høye gamasjer for å beskytte mot snø og fuktighet. Er de så gode å løpe i også? Ja!

Les hele saken

Grep: 4

Skoenes grep på is, snø og glatt asfalt

Et godt alternativ som funker like greit på is som på snø. Akseptabel også på asfalt på lik linje med Icebug Anima. Samme såle som Salomon Spikecross, som innebærer middels bra grep på is.

Løpsfølelse: 5

I hvilken grad du kan løpe naturlig og om skoens repons mot underlaget

Skoen sitter meget bra på foten. Behagelig materiale og høy lest som holder snøen ute. Den virkelige vinterskoen, og den er overraskende lett på foten! Supersko til en langtur på vinterføre, som også fungerer utmerket til andre uteaktiviteter i kaldt vær. Men til raske turer og intervaller er ikke dette skoen du tar på deg.

Passform og komfort: 5

Om skoene sitter godt og hvordan de kjennes på foten.

Positiv overraskelse, behagelig med sokkefølelsen og varme rundt anklene. Ble fuktig ved løping gjennom vanndammer. Behagelig smal lest som sitter godt på foten. Likevel er det plass i forlesten til å bevege tærne. Behagelig materiale. Varm. Høy ankelkappe holder snøen ute.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 2 000,00
Materiale Climashield™ membran over vrist og tær. Beskyttende syntetisk tåhette. Sensifit™ som tilpasser seg din fot. LWN chassis. To-komponent EVA mellomsåle med pronasjonskontroll. Contagrip yttersåle med forbedret grep i gjørme eller på snø. Overdelen er i slitesterk ripstop nylon og utstatte områder på skoen er forsterket ytterligere.
Vekt 404 g (45 1/3)

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!