Kort sagt:

+ Smart innersokk-løsning

+ Presist i steget

+ God rullemotstand og torsjonsstivhet

+ God hælkappe og tåkappe

+ Utmerket til skog og fjell


-

Solid sko som sitter meget bra på foten. Spesiell løsning med uttakbar innersokk med mikromesh og stretch Gore-Tex gir «luftig» sko samtidig som den er vanntett i hele innersokkens høyde. De første gangene du får kaldt vann inn på innersokken føles det som om du blir våt på føttene, men det er temperaturen på vannet du kjenner.

Ulike innersokker kan kjøpes separat etter årstid/ temperatur, bl.a. egen isolert innersokk for kaldere klima.

Innersokken kan brukes som «tøffel» innendørs og den kan tas ut av skoen for enklere rengjøring og tørking. Meget godt snøresystem.

Smekker sko som oppleves meget presis i steget. God såle med god friksjon. Relativt grovt mønster samtidig som småstein ikke setter seg fast.

Rullemotstand og torsjonsstivhet som fungerer godt både uten og med en dagstursekk på ryggen. God hælkappe som gir bra støtte til foten. Meget solid og funksjonell tåkappe og kalosjering hele veien rundt. Oppleves slitesterk og solid, gir relativt god støtte i ankel.

Meget god tursko til skog og fjell, så lenge terrenget ikke er av det aller tøffeste. Fungerer utmerket til de aller fleste hytte til hytte-løyper. Meget god allrounder.

Delkarakterer: Passform: 5  

Såle/støtte: 5    

Slitasje: 6  

Snøring, komfort, vekt:  5    

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Arcteryx
Pris 2 799,00
Materialer/membran Syntetisk overdel, Vibram yttersåle, uttakbar innersokk med stretch Gore-Tex
Vekt pr. par 1200 g
Lest Normal/litt smal
Skafthøyde 17,5 cm
Se alle spesifikasjoner

Vår karakter

{Best i test}

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!