Gå til innhold

FØD PÅ EID I JULI - DET ER DET EINASTE SOM KAN FÅ STYRET TIL Å FORSTÅ AT DEI ER UDUGELIGE


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Sommerstengt fødeavdeling

Fødeavdelinga ved sykehuset i Volda blir sommerstengt neste sommer. Styre i Helse Sunnmøre vedtok i dag å stenge avdelingen i fire uker for å spare penger.

 

De fødende som tilhører Volda sjukehus må da reise til Nordfjordeid eller Ålesund for å føde. Før møtet startet overleverte en aksjonsgruppe fra Ørsta og Volda 8.500 mot sommerstengning.

 

http://presse.nrk.no/nyheter/distrikt/more_og_romsdal/1.1507701

 

Nasjonalt råd for fødselsomsorg frykter den faglige kompetansen ved fødeavdelinger hvor det fødes for lite, skrev Dagbladet fredag. Med dagens kompetansenivå i Volda, ligger fødeavdelingen under det antall fødsler som er minstekravet fra myndighetene. Om utspillet blir hørt er Voldas avdeling i fare for å bli omgjort til en fødestue. Dette vil i såfall bety at avdelingen vil miste muligheten til å ta i mot kompliserte fødsler.

 

Sa nei til fødehjelp til Volda

 

En aksjonsgruppe har samlet inn 600 000 kroner for at fødeavdelingen i Volda skal kunne holdet åpent i sommer. Men Helse Sunnmøre vil holde føden sommerstengt – av prinsipielle årsaker.

 

 

http://www.helserevyen.no/index2.asp?newsid=4973

 

http://www.pedit.no/hvo_media/view.cgi?&link_id=0.18983.26381&session_id=0

 

 

hva er det som skjer. kvinner skal føde i biler fremover...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Fortsetter under...

Men er ikke det kun fødestue på Eid... det vil jo si at man ikke har annet tilbud om smertelindring en lystgass... Null epidural eller andre sterke saker!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kvinner på bygdene treng ikkje smertelindrande i følge styret. Dei reknar vell med at me er hardhausar og at me lar eit slikt vedtak gå igjennom i stillheit. Det er dessutan arrogant å ikkje bry seg om over 8000 underskrifter. Eg vert so forbanna. Det er ikkje akkurat ein invitasjon til dei som vurderar å flytte til Volda og Ørsta. Det viktigaste me he i Ørsta og Volda er sjukehuset. Håer at fleire kan engasjere seg og ta kontakt med aksjonsgruppa for sommar opa fødeavdeling ved Svein Sunde.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På sidene om Eid sykehus står det iallefall at de tar eoidural og keisersnitt, så...

 

Jeg skal føde (opprinnelig i Volda) i juli, men tror jeg velger Eid... Vil ikke til et stort upersonlig sykehus som Ålesund..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...