*Rutletutt* Skrevet 3. april 2006 #1 Del Skrevet 3. april 2006 2 dl langkornet ris 1 løk 1 båt hvitløk (kan droppes) 1 boks hele hermetiske tomater 4 dl kraft eller buljong (lys) 1/2 ts salt Ha litt olje i en panne. Fres finhakket hvitløk og løk til det er gyllent. Tilsett risen og la dette frese et par minutter. Ha i tomatene (må moses), kraften/buljongen og salt. Kok opp og la risen småkoke i 15-20 minutter. (Må ikke bruke hurtigris til dette). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå