Gå til innhold

Meksikansk ris. Kjempegodt til fajhitas ol.


*Rutletutt*

Anbefalte innlegg

2 dl langkornet ris

1 løk

1 båt hvitløk (kan droppes)

1 boks hele hermetiske tomater

4 dl kraft eller buljong (lys)

1/2 ts salt

 

Ha litt olje i en panne. Fres finhakket hvitløk og løk til det er gyllent. Tilsett risen og la dette frese et par minutter. Ha i tomatene (må moses), kraften/buljongen og salt. Kok opp og la risen småkoke i 15-20 minutter. (Må ikke bruke hurtigris til dette).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...