*Rutletutt* Skrevet 3. april 2006 #1 Del Skrevet 3. april 2006 4-6 porsjoner 200 g fryste bær (for eks. bringebær, jortdbær, blåbær el bjørnebær) 3/4 dl vann 3/4 dl sukker 2 eggehviter La vann og sukker koke kraftig til en sukkerlake. Avkjøl. Kjør de dypfryste bærene i en food-processor el. til en pure. Tilsett den avkjølte sukkerlaken. Hell blandingen i en rundbunnet plastbolle og sett den fryseren. Ta bollen ut når massen er halvstiv og pisk kraftig i den (helst med miksmaster). Sett den i fryseren igjen. Stivpisk eggehviten (bruk en ren og tørr visp). Rør så eggehviten ned i røren med miksmasteren på laveste hastighet. Sett sorbeten i fryseren igjen til den skal serveres. For å få en veldig fin konsistens på sorbeten er det lurt å piske den flere ganger i løpet av innfrysingen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 3. april 2006 #2 Del Skrevet 3. april 2006 Dette skal jeg jammen prøve!! Takk, takk, Tobias sin mamma! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå