*Rutletutt* Skrevet 3. april 2006 #1 Del Skrevet 3. april 2006 Bunn: 150 g smør 200 g hvetemel 2 ss vann Smuldre smør og mel - rør inn vannet og få en jevn deig. Trykk deigen ut i en smurt paiform og pensle med litt sammenvispet egg. Stekes ved 200`C i ca 15 min. Fyll: 3-4 egg 2 dl melk En pk smårettskinke el annen oppskjært skinke Litt revet hvitost Litt gressløk (enten fersk el "krydder"), salt og pepper. Visp sammen egg og melk. Ha i hvitosten - men pass på det ikke blir for mye slik at fyllet blir altfor tykt. Krydre med gressløk, salt og pepper. Ha i skinken. Hell fyllet i den stekte paideigen. Hele paien stekes så ved 175`C i ca 35 minutter. Serveres varm med salat til. Kjempegodt på lørdagskvelden eller til venninnekvelden:o) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå