Gå til innhold

50/50 fordeling med 2åring. Noen som har prøvd?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

11 timer siden, Anonym bruker skrev:

Kjære hi! Skjønner deg godt ihht ditt siste innlegg. Min eks jobber kveld og det talte negativt for ham. Forstår derfor at du velger 50/50 fremfor å avspises med mindre ❤️

Anonymkode: d7584...8b1

Men det er greit at far skal avspises med mindre, til tross for at det er han som har hatt mest av den daglige rutinen???

Anonymkode: 1155d...b32

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

11 timer siden, Anonym bruker skrev:

Retten dømmer aldri 50/50!

Anonymkode: d7584...8b1

Jo det gjør de! Men neppe for en 2 åring.

Anonymkode: 68e67...c12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 timer siden, Anonym bruker skrev:

Retten dømmer aldri 50/50!

Anonymkode: d7584...8b1

Joda, jeg kjenner et tilfelle der det ble dømt 50/50. Ikke vær så bastant i dine uttalelser.

Anonymkode: f266d...b5e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

31 minutter siden, Anonym bruker skrev:

altså, fvk kjenner ikke alle famiiler slik man gjør selv, guttene mine på 11 og 13 er dypt takknemlig for vi valgte for de, så de slapp og velge mellom foreldrene senere, gikk fra hverandre når de var 18mnd og 3,5 år, funket veldig fint for oss og gjør det ennå.

Dere som sier 50/50 er egoistisk og man ikke tar hensyn til barnet, er kun bullskitt, barn har like mye rett på begge foreldrene sine, ikke bare mamma eller pappa

Anonymkode: 25cd2...bf4

50/50 ER egoistisk - barnas liv dreier seg om mye mer enn foreldrene og hvorvidt de ser begge like mye. Virker som foreldre som deg tror at alt som er viktig for barna er foreldrene og at de ser begge akkurat like mye. At dine barn er dypt takknemlig for at dere «valgte» for dem synes jeg sier alt om nettopp egoistiske foreldre, når de har den oppfatningen at det ville vært vanskelig, for dere, å velge. Hadde dere vært rause og satt barna foran ville de ikke følt at det var noe problem å få velge å ha en fast base, de ville ikke følt ovenfor dere at det var å velge mellom dere og ville blitt problematisk for en av dere.

Barn trenger frihet til å leve og utvikle seg, og ganske fort er det mye annet som blir viktigere enn foreldre. Venner, fritidsaktiviter osv. De trenger da en fast base og tilhørighet. Ett hjem å forholde seg til, spesielt overfor venner er det viktig.

Anonymkode: f7669...868

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ville aldri(!!) valgt 50/50 for et så lite barn! Tenk det stresset for dem, de er også så liten at de ikke kan forstå, og de kan ikke fortelle hvordan de har det.

Jeg forstår det er vanskelig, men dette handler om barnets beste, ikke foreldrenes følelser. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

17 timer siden, Anonym bruker skrev:

Hi her. At vi ønsker 50/50 er jo selvfølgelig av egoistiske grunner, det er jeg fullt klar over. Derfor jeg Spørr hvordan det har fungert for andre, da jeg er veldig bekymret for en slik løsning. I utgangspunktet ønsker vi begge hovedomsorg, og jeg er redd dette går til rettsak hvis ikke vi får til en 50/50 løsning. I følge terapeuten vi går til hos fvk, Er det delte meninger om hva som er beste for barnet. Noen mener at en fast base er det beste, mens andre mener at 50/50 Er greit, men at 1 uke er for lenge, og at man bør ha hyppigere skifter. Jeg er helt åpen for at vi foreldre flytter inn og ut, men usikker på om far ville blitt med på dette... Vi er ganske likestilte som omsorgspersoner for barna, men jeg er redd for at det at jeg jobber turnus vil kunne telle negativt for meg i en evt rettsak, da far feks stort sett alltid står for henting/levering i bhg pga mine arbeidstider. (Jeg er i dialog med arbeidsgiver Nå, ang tilrettelegging). Dette er så tungt og vanskelig, at jeg faktisk vurderer å forbli ulykkelig i dette forholdet for å slippe å utsette barnet mitt for dette😔

Anonymkode: 8f91a...d56

Da er det kanskje best for barnet at far får hovedomsorgen. Dere må sette deres egne følelser til side og tenke på hva som er best for barnet, ikke hva dere ønsker selv. Å skylle flytte frem og tilbake flere ganger i uka, kan jeg ikke på noen måte se at skal være det beste for barnet

Anonymkode: aee04...52b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ingen voksne ville likt å måtte flytte hver uke, det er for stressende.

Men barn må....

Anonymkode: 451da...b1e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Hvis dere er likestilte som omsorgspersoner, men du har en jobb som kan virke negativt i en eventuell rettsak, så synes jeg far skal få hovedomsorg. Å tvinge gjennom 50/50 på et så lite barn kun fordi du vil mest sannsynlig vil tape i en eventuell rettsak blir veldig egoistisk, og ikke barnets beste. Du bør tenke mindre på deg selv og mer på barnet ditt, for til syvende og sist så er det barnet som vil lide. 

Jeg er selv skilsmisse barn, som bodde hos min far fast, mens min bror bodde hos min mor fast. Jeg personlig kunne aldri tenkt meg 50/50 på grunn av flyttingen hele tiden. Jeg synes det var et ork å skulle dra bort fra hjemmet mitt annenhver helg.

Anonymkode: afbab...5a2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...