Gå til innhold

Ny jobb og arbeidsavklaringspenger


Tiin

Anbefalte innlegg

Har en venninne som går på arbeidsavklaringspenger. Vi satt å diskuterte siden hun akkurat har fått ny jobb som hun kanskje føler hun klarer å jobbe litt i. Det eneste er at hun ikke vil at jobben skal vite at hun går på arbeidsavklaringspenger. Dette er ikke en fast jobb. Kun litt vakter her og der. Hun er avhengig av den lille lønnen hun får hos for arbeidsavklaringspenger. Hvis hun nå bare sånn plutselig begynner å melde inn jobb på meldekortet hva skjer da? Vil nav ringe til den nye jobben for å sette aktivitetsplan eller vil det gå av seg selv? Får jobben plutselig en telefon av nav? Hvordan skal hun melde fra til nav uten å måtte «røpe» for jobben situasjonen hun er i👍 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hun kan jo spørre NAV på nettet, uten å si at hun har jobb. Legg det frem som et hypotetisk spørsmål ("hvis jeg får en jobb, blablabla"). :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

At hun nå er i jobb skal meldes NAV uansett. Hun får ta et møte med sin saksbehandler for å diskutere hvordan dette føres på meldekort og for å lage ny aktivitetsplan.. At man går på AAP behøver ikke nevnes til arbeidsgiver i det hele tatt. Og NAV har taushetsplikt så selv om det er tiltaksplass eller vanlig jobb så er dette en privatsak.

Hilsen ei på AAP som er i arb.trening uten at sjefen vet noe mer enn det.

Anonymkode: 0e7ec...db4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...