Gå til innhold

Ungdomsskolen vs nå?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hva skjedde med den mest populære jenta i klassen din? Og gutten?

Hva skjedde med mobbeofrene/de mist populære?

Hvem var du?

Anonymkode: 52b4d...e0d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

De to kuleste jentene fikk barn tidlig, er begge alene og har lite utdannelse. De tre kuleste guttene er lærere og en daglig leder. To av tre er fortsatt gift. Jeg var i midten, hverken kul eller offer. Har god utdannelse og mange gode venner. Er fornøyd med valgene mine. 

Anonymkode: 56f6b...13b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den kuleste jenta jobber fremdeles på Rema, er gift og har to barn, den kuleste gutten ble hardt skadet i en motorsykkelulykke (i voksen alder) og er nå ufør fra sin industriarbeiderjobb. Gift og to barn der også  

Den minst kule jenta (ble ikke mobbet, men var så smart at hun bikket over) er siviløkonom og gift med en gründer som har gjort det stort. Den gutten som ble mobbet er en kjent kunstner. Han er singel så vidt jeg vet  

Jeg var blandt de populære, men hadde aldri behov for å hevde meg mer. Jeg er gift med barndomskjæresten og har en grei utdannelse og jobb. 

Anonymkode: 7f5dd...386

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den kuleste jenta er ingeniør, den kuleste gutten driver den gården han hadde odel på og er utdannet agronom. De minst populære, tror ikke det var noen mobbeofre i klassen, der er det ei som er alkoholiker, ufør og som har mistet kontakten med ungene sine, en som driver gård, har samboer og har styggmye penger og sportsbil, og en som er selvstendig næringsdrivende, gift, barn og bikkje ved siden av å drive gården og som er god for en del millioner. Mye odelsgutter i klassen min :D 

Anonymkode: 301ba...8c9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den mest populære gutten(som mobbet mye) er fysioterapeut og driver egen praksis. Aner ikke sivil status

Den mest populære jenta(mobbet ikke) er eiendomsmegler, gift og har barn.

Mobbeofrene har alle fagbrev eller høyere utdannelse, og lever rolige og stabile etablerte liv. Hun ene gjorde det derimot stort som modell.

Anonymkode: 78ff4...cdb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmmm... Hun ene fikk barn tidlig,  god utdannelse men har vært rammet av sykdom de siste 7 årene.  

Han kuleste er narkoman og alkoholiker.  Dessverre... 

 

Anonymkode: 99059...739

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

De to mest populære jentene er hhv sykepleier og barnehagepedagog, begge med en skokke unger, de to smarteste og tøffeste jentene er hhv sjef i en mannsbransje og forsker på et universitet, den gutten som stadig hadde nye fedre/onkler og flytta fire ganger er nazist, den mest populære gutten er blitt en usannsynlig døll middelaldrende mann.

Anonymkode: 8a656...080

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De mest populære guttene: han ene vet jeg ikke om lever lenger, ble rusavhengig, han andre er godt utdannet og har samboerne barn, han siste har fagbrev, samboer og barn. Mest populære jentene: ene er hudpleier, andre er førskolelærer, hyggelig damer både nå og da. De har samboere begge to, en har barn. De minst populære jentene har høyskoleutdannelse, en singel og gift med barn. Minst populære guttene, begge har høyskoleutdannelse, en med godt betalt jobb, han er også godt og har barn, den andre er singel. Jeg var midt på, høyskoleutdannelse, samboer og tre barn. Så bortsett fra han første, så er det ganske likt med oss alle.

Anonymkode: a4455...801

Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 timer siden, Anonym bruker skrev:

Hva skjedde med den mest populære jenta i klassen din? Og gutten?

Hva skjedde med mobbeofrene/de mist populære?

Hvem var du?

Anonymkode: 52b4d...e0d

Jeg er 34 år så det er en stund siden ungdomsskolen.

Den mest populære jenta har utdannet seg til sosionom, før dette reiste hun rundt i verden og tok noe kulturelle studier. Er gift og har nylig fått sitt første barn. 

Den mest populære gutten har doktorgrad i noe veldig sært noe og jobber på universitetet. Er gift og har nylig fått to barn.

Vi hadde ingen mobbeofre i klassen, men tok vare på hverandre, både innafor og utenfor klasserommet, selv om vi alle selvfølgelig likevel hadde ulik rang og hang med ulike folk. Den mest "nerdete" er marinbiolog, skilt og 2 barn. Fikk barn forholdsvis tidlig.

Jeg var populær, men ikke akkurat balldronning ;) Var litt potet og pendlet mellom klikkene. Jeg er sosionom, har fire barn og samboer. Var den første i kullet som fikk barn - 18 år gammel.  Vi er fremdeles sammen.

Klassen jeg gikk i var unik og vårt kull blir fremdeles snakket om på denne skolen. Nettopp fordi det var så problemfritt. Det har gått bra med absolutt alle. Ingen rusmisbrukere o.l. 

Anonymkode: 035a0...78c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg valgte å være kul blant nerdene, enn å være stille og taus blant de kule hehe.

De kule var så høye på seg selv og snakket bare om seg selv. Det orket ikke jeg. 

Jeg ble ufør etter ulykke da jeg var 22 år. Var sykepleierstudent. 😔

Det jeg vet, er at flere av de som var superpene på skolen, ser mye eldre ut enn meg . 

 

 

Anonymkode: c4131...364

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det noe i at de som er svært pene som unge forfaller eller taper seg? Synes mange av de som er vakre som voksne var ganske så ordinære i ungdomstiden. Martha Louise er et godt eksempel.

Anonymkode: caca6...ad1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

de 2 mest populære jentene , er godt gift og jobber på ikea, de er fremdeles gode venner, de var hyggelige og mobbet aldri noen

de 4 populære guttene er gifte med barn, den ene er min, jeg var en av de minst populære da,men ble aldri mobbet, de 4 guttene holder ennå sammen, vi er alle 39 nå.

de andre mindre populære vet jeg ikke noe om, har ikke kontakt med de dessverre, har bare ei venninne fra den tiden,men hun er 1 år yngre enn oss

Anonymkode: db2de...7f8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kom på nå at det gikk en gutt i klassen vår på ungdomsskolen. Han var så skolelei. Bare tulla og krangla med lærerene. Han var godt likt. Da vi gikk på vgs, hadde han blitt butikksjef og kjørte rundt i splitter ny A4. Det syns jeg var kult. 

Anonymkode: c4131...364

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

De mest populære jentene har blitt lærere og bønder. Får stort sett 3barn, godt gifte.

De mest populære guttene har blitt elektrikere og ingeniører. Stort sett 3 barn og godt gifte.

De minst populære jentene har blitt butikkansatte e.l. 3 barn og gifte.

De minst populære guttene har blitt bønder og elektrikere.

Anonymkode: 33f9e...ec8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den "mest populære" jenta (i betydningen mobbedronninga, som styrte alle andre) ble først klesdesigner eller noe annet med formgivning, husker ikke helt. Så ble hun croupier og jobbet på casino og stjal sjetonger fra arabiske sheiker. Fryktelig vulgært det hele. Så fikk hun en psykisk nedtur, tror det var et sammenbrudd og depresjon og flyttet hjem. Vet ikke hva hun jobber med nå, men tror hun er singel og uten familie. På FB-bildene ser man en hysterisk oversminket 46-åring som ikke godtar tidens tann...

Den som ble mobba, som var en av guttene, er lykkelig gift og har to døtre. Tror han hadde jobb i Forsvaret en tid. Vet ikke hva han gjør nå, tror han er ingeniør.

Anonymkode: 422a3...152

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...