Gå til innhold

Hvordan pleier et forhold være etter seks år?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Vi har vært sammen i 10 år og har 2 små på 1 og 4 år. Akkurat nå er vi inne i en dårlig periode. Mini har begynt i barnehage og jeg prøver å tilpasse meg å jobbe 100% turnus- samtidig som jeg får ting til å gå rundt på hjemmebane. Mannen er helt super på hjemmebane, står opp med barna, leverer i barnehage, lager middag når jeg ikke er hjemme, hjelper til med vasking ol. 

Når jeg har senvakt gjør jeg en innsats hjemme (husvask, klesvask, rydding, matlaging...), men ofte føler jeg ting går mer i plikter enn å finne frem til ting. Vi er ofte begge slitne når barna er i seng, så blir ofte til at vi legger oss fremfor å ha de gode samtalene, sex, finne på ting sammen (f.eks. lage noe god mat, spille spill som begge i grunn er glade i, se film eller noe). 

Vi fungerer på mange vis veldig godt sammen som team, men forholdet er litt dødt. Har nesten ikke hatt sex etter 2.mann kom til da han er MYE våken om nettene. Kysser ikke hver dag. Forholdet er mer plikt-styrt. Har ikke hatt barnevakt siden yngste kom til, så har ikke funnet på noe hyggelig sammen bare oss to.

 

Kanskje vi skulle tatt tak og gjort noe med det, men er så vanskelig å sette bort yngste mtp at han er så mye våken og urolig :(

Anonymkode: e6f63...8f4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...