Gå til innhold

Nedsatt oppførsel på Ungdomskolen - anmerkning ved sykdom ?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Sønnen min fikk kyssesyken høsten i tiende klasse. Hans måte å reagere på var at når han var ekstremt sliten så spydde han, og det ble mye spying i perioder. Prøvde å kjøre han på skolen mangen dager, men måtte snu siden han spydde. Tilslutt fant vi ut at vi ikke skulle presse han til noe, fikk være hjemme når han var sliten og dårlig. Han hadde totalt 85 fraværsdager i tiende klasse, fikk karakter i alle fag og klarte seg greit på eksamen. 

Holdt kontakt med skolen hele tiden og informerte de om hvordan det lå an. Fikk legeerklæring på at han hadde kyssesyken og en utvidet legeerklæring når han skulle søke videregående. 

Det var lite tilrettelegging fra skolen, og kontaktlæreren virket ikke som hun forstod hvor alvorlig det var. 

Var forsåvidt ingen andre som viste forståelse heller, mine foreldre som bor 2 timer fra oss kom ikke på besøk en eneste gang, de mente at vi burde komme på besøk til de heller! 

Nå er gutten tilnærmet frisk, men vi merker at han er redusert enda. Tidligere trente han 20 timer i uken, nå er det max 3 timer pr. uke. 

Mitt råd er å få legeerklæring, og holde lærerene oppdatert på hva som skjer. Ikke press han på skolen, han har ingenting igjen av å sitte å sove ved pulten sin. 

God bedring. 

Anonymkode: 4aee9...e36

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...