Gå til innhold
Anonym bruker

Trenger virkelig hjelp!!!

Anbefalte innlegg

Anonym bruker

Jenta mi på strax 5 år sliter me tempramanget for tiden.

må kansje begynne med historien fra hun va 1 år. Da hadde hun et søskenbarn på 1/2 år, fra da av har denne andre jenta hatt det til gøy å plage jenta mi. Alt fra klyping dytting, rive Av klær, hår, hårpynt osv. Dette var så ille at de måtte overvåkes helentiden men likevel skjedde dette ofte. Jenta mi tok aldri igjen men søskenbarnet syntes at alt som fikk min jente til å gråte var morsomt. De er nærmeste naboer å beste venner men søkenbarnet kan fortsatt plage henne selv om klyping ol er erstattet med annen type plaging til tider. De siste to årene begynte min jente å ta igjen å hun tåler lite før hun blir fryktelig sinna på søskebarnet.

men nå til det som skremmer meg veldig.

i dag skjedde det en episode der barnet mitt hadd blitt terget å hun ble så sint at hun hadde tråkket på halsen til søskenbarnet å sakt hun skulle kvele henne slik at hun ble død, hun skulle hive henne i søpplet osv, hun var helt ute av seg å gråt å raste. Jeg ble helt sjokkert av å høre å oppleve dette fra mitt barn. 

Hun er ellers en rolig å harmonisk jente men hun har et voldsomt tempramang når noen terger henne.

hva tenker dere?😳

 

Anonymkode: fc73c...bf1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her