Gå til innhold

Er det lov å gi bort medisiner?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hvis nei, hvem sier nei? Forumet, eller er det rett og slett forbudt?

Så synd å brenne inne med dyre medisiner 😏

Anonymkode: d1715...a0e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Men for all del, hvis din venninne bruker samme medisiner som du nettop har gått på, men har sluttet på, så er det jo ingen som blir å legge seg borti dette om du gir henne de medisinene du har igjen. Men dersom dette gjelder din bestemor på sykehjem som går på de samme medisinene som du har gått på, og vil gi det til personalet på sykehjemmet, så har de nok ikke lov å ta imot dette dersom det er merket med ditt navn, og ikke bestemors navn.

Eller om du og venninna di er på ferie sammen. Dere bruker begge allergimedisin, du har glemt din hjemme, mens venninna har tatt med seg et ekstra brett. Det er jo da ingen problemer med at du får låne et brett hos henne.

Anonymkode: 0b40c...251

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Man får jo resept på den mengden medisin man skal ha. Hvis du har til overs er det ikke bare å gi det til noen andre, siden de allerede vil ha kjøpt medisinen de skal bruke. De kan ikke ta over din medisin og ta den i to uker mer enn det de hadde resept for.

Det eneste tilfellet hvor dette vil være greit er hvis de har resept på samme medisin og ikke har hentet den på apoteket ennå, og du gir dem kun den mengden de har resept for.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...