Gå til innhold
MammaMai17

Osteopati mot forstoppelse og treg mage

Anbefalte innlegg

MammaMai17

Hei! 

Min baby på 4 mnd sliter veldig med magen. Han har fått kun mme siden han var 8 uker og det var da problemene startet. Han ble skikkelig hard i magen av mme, vi gikk til legen og fikk beskjed om å bruke duphalac. Dette fungerte delvis, avføringen kom litt oftere men han fikk utrolig mye magesmerter av det.. gikk på det i 2 mnd før vi fikk komme inn på sjekk på sykehuset. Allergitest mot kumelk var negativ, men fikk likevel resept på mme uten melkeprotein, samt beskjed om å kutte ut duphalac (ettersom det ga mer plager), begynne med grøt, frukt, grønnsaker og kjøtt for å få mer fiber. 

Nå er det en uke siden sykehuset og det har stoppet seg helt opp, måtte sette klyster i går da det var 6 dager siden avføring.. men i dag presser han og styrer fælt uten å få ut noen ting 😩 

Fikk tips om å prøve osteopat. Noen som har erfaring med det? Er så fortvilet over at han ikke får tømt seg selv, og føler ikke vi får så mye hjelp fra sykehuset.

Han har vært plaget med låsninger i nakken, har gått til kiropraktor og går nå til fysioterapeut (låsningene er nå borte). Han er også født dysmatur. dette kan vel ha noe å si for at tarmen er så treg til å komme i gang. 

Tar også i mot andre råd for å få i gang fordøyelsen! (Magemassasje, sykling med ben osv gjør vi hver dag, han får også masse svisker i løpet av dagen og drikker mye vann.) 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her