Anonym bruker Skrevet 19. august 2017 #1 Del Skrevet 19. august 2017 I dag blir det røkt svinekam (stekt i ovenen) med bla waldorfsalat til. Skal jeg lage fløte- eller brun saus til? Har egentlig bare laget fløtessaus til kalkun ol. Anonymkode: a5bba...8ad Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 19. august 2017 #2 Del Skrevet 19. august 2017 Bruker sennepssaus til røykt svinekam. Hvit saus med sennep i. Når du skal helle kraft fra kjøttet i sausen, samme hvilken saus du laget, må du smake til og ikke være for generøs. Det er mye smak og MYE salt. Å serevere silet steke sky som saus er også et godt alternativ siden du skal ha waldorfsalat. Anonymkode: fcd87...b2c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
aanonym Skrevet 19. august 2017 #3 Del Skrevet 19. august 2017 Synes ikke fløtesaus passer så veldig godt, men brun saus passer bra. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
prekæs Skrevet 19. august 2017 #4 Del Skrevet 19. august 2017 Hvit saus med mye sennep i er godt, sammen med tyttebærsyltetøy. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå