Gå til innhold

Synes dere det er mye?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

1 time siden, Anonym bruker skrev:

Kam du legge ut bilde av kroppen din?

Anonymkode: b5847...099

Haha, sikkert et fristende tilbud. Legg ut kroppen din så jeg får kritisere den :D

Anonymkode: 05fc0...575

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

2 timer siden, Anonym bruker skrev:

Det er klart at det er penere å veie 50 enn 57 med den høyden. Ikke noe å diskutere

Anonymkode: b5847...099

Er du virkelig så enkel som du her fremstiller deg selv? Hva som er pent er subjektivt. Du har fortalt hva din mening er, men du sitter absolutt ikke på den endelige sannheten selv om du har en mening - selv om du selv tydeligvis tror det...

Jeg har flere venninner som er ganske lik Hi. Den ene er 158 cm høy, veier som regel 57-58 kg. Hun er helt klart slank, helt flat mage, ganske godt trent. Den andre er 162 cm høy, veier som regel 62 kg, veldig godt trent, definerte muskler, slank. En annen er 156 høy, veier som regel 55-56 kg, veldig lik hun på 158 cm i kroppen, godt trent, slank. Om disse skulle gått ned 5-8 kg ville de uten tvil ha sett anorektiske ut, spesielt om de skulle ned 8 kg! Hun første gikk ned til 50 kg da hun var syk en periode, og hun fikk da stadig bemerkninger av andre om at hun så anorektisk ut. Så har jeg ei til som er 157 eller 158 cm høy, hun har en spinklere beinbygning, hun ligger som regel på ca. 50-52 kg. Om du hadde sett disse sammen så ville du ikke sett særlig forskjell på dem, de er utrolig like i kroppen, alle er slanke og man ser at de ikke bør gå ned i vekt, da vil de se magre ut. Den som skiller seg litt ut av dem er hun som er best trent og har mest definerte muskler, man ser hun har en veldig atletisk kropp selv om hun også er veldig feminin. Selv er jeg en god del høyere enn disse venninnene, hvis jeg veier samme kg som høyden (minus 1-tallet foran) så ser jeg ganske så lubben ut, men da er jeg heller ikke langt unna bmi på 25. Jeg har veldig spinkel beinbygning, så jeg må ligge en del kg under dette for å se normalvektig ut. En annen venninne av meg er nesten like høy som meg, hun har bred og kraftig beinbygning. Når hun er normalvektig/slank veier hun 15 kg mer enn meg og er iflg. bmi godt overvektig.

Så hva som er riktig vekt til den enkelte person er individuelt og ikke noe man kan synse om uten å vite noe om personens benbygning, treningsnivå m.m.

Men diskusjon om vekt er egentlig utdatert - vekt sett ift. helse, DET er det eneste som er viktig.

Hi - ikke ta til deg de mer ekstreme holdningene ang. vekt her inne, de har et forskrudd og mulig sykt forhold til vekt.

 

Anonymkode: 50687...5ea

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Darwinia:-)
9 timer siden, Anonym bruker skrev:

Hun spør om min mening, og da får hun det. 😀

Anonymkode: b5847...099

Men du har overhodet ikke nok informasjon til å gjøre deg opp en mening. Høyde og vekt er ikke nok. Du trenger informasjon om kroppstype, muskelmasse og fettprosent for å si om vedkommende er overvektig. Det du driver med er synsing og ren gjetting. Det minste du da kan gjøre er å la tvilen komme HI til gode istedenfor å gjette at hun er er feit og be henne om å slanke seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, Anonym bruker skrev:

Det er klart at det er penere å veie 50 enn 57 med den høyden. Ikke noe å diskutere

Anonymkode: b5847...099

Hehe...du kunne iallefall gått betraktelig opp når det gjelder IQ.

Anonymkode: 19a82...a66

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjære PT-Åge, du av alle burde vite at antall kg ikke har så mye å si, men snarere hvordan disse kiloene er fordelt. Og at en høy BMI faktisk kan innebære mer muskler. For du vet jo at de fleste bodybildere med minimal fettprosent faktisk er overvektige om man kun legger BMI til grunn?

Kjære HI: Det er helt umulig for oss å si noe som helst om du veier for mye eller ikke basert på vekt alene. Ønsker du å gå ned i vekt er formelen å forbruke mer energi enn du inntar. Da er gjerne aktivitet en god start, og en aktiv kropp er en glad kropp. 

Anonymkode: c62a8...10f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...