Gå til innhold

Hvordan skal ei på 11 12 år tjene penger?????


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Her har de fått penger for mye husarbeid. De får ikke peng for å holde rommet sitt i orden eller å vaske det. Noen ting klarer ikke mine hender å gjøre så da ber jeg de hjelpe meg, så kan jeg hjelpe de litt på rommet. Da går tjenestene opp i opp slik at de ikke tjener noe. Dette syns de er helt topp. 

De får ikke en fast pris igrunn, men de har erfart at jo mer de gjør uten at jeg maser på de jo mer får de. Vi tar ofte en dag der vi gjør unna mye, da kommer de og hjelper nesten før jeg rekker å tenke jeg skal gjøre noe. Men når de sparer til noe så spør de om jeg har noe de kan gjøre så de kan tjene penger. Noen ganger tar de nesten hele vaska av huset, stabler ved, maler hus, klipper plenen, måker snø på vinteren, rydde på loftet har hun ene gjort (vi er veldig flinke til å bare sette opp, men ikke få det sortert. Mye kunne egentlig vært kastet, men det er lettere å bare sette det opp for å få det ut av syne) luke. Hun ene vasker huset til oldemor to ganger i året. Hun reiser til oldemor for en helg og starter vaskingen. Oldemor mener hun ikke trenger hjelp, men når hun først er der så gjør hun det. Hun luker også hagen til farmor, hun passere på den når de er i feriehuset sitt i spania også. 12åringen ringer morfar hver gang hun trenger penger, for han finner vist på så mye gøy. Kløve ved har hun blitt en kløpper på nå, kjøre gravemaskin gjør hun også og mormor trenger ofte hjelp til å plukke ting. De lager vin, saft og likører i alle mulige varianter så de går på plukketurer ofte. 

Anonymkode: 38a9f...c65

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

På ‎26‎.‎07‎.‎2017 den 17.44, Anonym bruker skrev:

 

Jeg syntes også det var godt betalt for å passe katten :)

 

Anonymkode: d01a4...d51

Absolutt - men de regnet det mot å ha den på kattepensjonat, og det var langt billigere og bedre for både dem og katten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt overrasket over at enkelte ikke lærer barna at alle må bidra for å holde det rent og ryddig hjemme, at dere "bestikker" de med ukelønn, hva lærer de av det da? Her rydder barna rommene sine hver kveld, de legger alltid på plass lekene når de er ferdig å leke med dem, hjelper til med å tømme oppvaskmaskinen, legger skitne klær på vaskerommet, de finner frem støvsugeren selv når de ser det trengs å støvsuge, kaster boss, osv. De får ikke ukelønn, men når de sjelden gang ber om noe så får de det(hvis det ikke koster masse penger )

Anonymkode: 69223...c11

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...