Gå til innhold
Mjc

Knust og forlatt

Anbefalte innlegg

Mjc

Hei. Jeg er ei jente/dame på 26år og min tidligere samboer/barnefar er 29år. Vi har vært samboere i 5år. Vi har hus, bil, full jobb og utdanning. Så vi planla at nå skulle vi få barn, dette et ønske fra begge. Vi kjøpte ny bil i mai og gledet oss til sommeren da vi hadde mange planer i det nye huset. En dag kom han hjem og sa han plutselig var usikker på forholdet og at vi ikke passet sammen. Vi tok en god prat og dagen etterpå hadde jeg positiv graviditetstest, det svartna helt for han. Han sa han ikke ville ha barnet og jeg måtte ta abort. 

Vi bodde fortsatt sammen og vi dro på sykehuset for en abort. Jeg klarte overhode ikke gjennomføre. Han var kald og holdt avstand fra meg, jeg spurte flere ganger er det slutt mellom oss skal jeg dra!? Da sa han nei, jeg vet ikke jeg er usikker... plutselig kom han å sa at det er slutt og det for alltid. Deg og barnet gir jeg faen i... dere er luft.

jeg vet han har god kontakt med ei kollega som akkurat er fylt 20år. Han har innrømt at de har god kontakt og han har hatt følelser for hu.. de er sammen nesten hver dag nå, og han gjorde det slutt med meg for ca 1mnd siden. Fortår ikke at han kan bytte meg ut med ei som var russ i fjor!!! 

Jeg vet jeg blir alenemor og forstår ingen ting da han har maset mest på barn. Er utrolig knust.

Noen som har opplevd noe lignende? Kan han komme tilbake? Han sa han elsket meg helt frem til dagen han gjorde det slutt. Hva kan jeg forvente? Vil det gå et lys opp for han? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

MamsenMedToSmå

❤ Så forferdelig å lese!

Har desverre ingen erfaring å komme med, men vil tipse deg om å legge ut innlegget ditt på anonym forumet. Nesten kun der man får svar for tiden.

Stor klem til deg! 💗

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Ásfríðr

Vil du ha han tilbake? Det er det første jeg tenker på. Vil du greie å stole på han, tilgi han for det han har sagt og gjort, og slappe av sammen med han uten å være redd for at han "plutselig" skal dumpe deg igjen? Hva han sier er ikke det du skal se på, når handlingene hans tyder på andre ting. Det er lett å si at man elsker noen, selv om man ikke gjør det. Det er verre å vise det, og ikke mene det. Feks å prøve å tvinge deg til abort, gjøre det slutt og date en annen etter 1 mnd.

Reaksjonen hans når han fikk høre at du var gravid, tyder for meg som at han egentlig hadde bestemt seg for å gjøre det slutt. og da passer det dårlig å bli pappa. Spesielt om han hadde sett for seg livet med en annen dame, uansett alder.

Uansett hva som skjer, syns jeg du skal begynne å bygge opp livet ditt på nytt, uten han. Om han plutselig bestemmer seg for at han vil ha deg likevel eller ikke, er ikke noe du kan gå og vente på. Og ettersom bruddet er såpass ferskt, er det ikke noe du egentlig mentalt er klar for å ta stilling til heller. Du har mest sannsynligvis ikke bearbeidet sorgen over at det er slutt enda, noe som er helt forståelig, for det tar tid.

Og om dagen kommer, at han vil ha deg tilbake, så kan det hende at du ikke lenger er spesielt interessert i å ha han tilbake heller. Å være alenemamma idag går bra for de aller fleste, og det fins masse hjelp å få.

Lykke til.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×