Gå til innhold
Anonym bruker

psykopatisk ex og politi bedrag...

Anbefalte innlegg

Anonym bruker

Jeg har hatt et forhold med en psykopat. Han har vært psykisk og fysisk voldelig, ødelagt alle mine relasjoner med folk rundt meg og fikk meg til å være slave for hans handlinger i flere år. har også opplevd drapsforsøk der hvor jeg ofte ligger nede og ber om nåde. Jeg har hatt et ønske om å avslutte forholdet siden starten på det, men har aldri vært sterk nok. Jeg har verken sagt han noe imot eller gjort han noe vondt noen gang. Når jeg endelig klarte å si hva jeg følte for og hva jeg synes er rettferdig og ikke rettferdig, var konsekvensene mye større enn forventet. I løpet av den korte perioden har jeg flere ganger opplevd sabotasje. Han har punktert bilen min, så lagd et stort hull i radiatoren, som måtte byttes ut, så nå har han klart å helle sukker oppi giroljen så bilen har stoppet helt. Han har også klatret inn i huset mitt fra vinduet og ødelagt bevis/bilder/forfalsket dokumenter jeg hadde hjemme som jeg kunne bruke mot han, alltid passet på å slette meldinger og bilder fra mobilen min, så det endte opp med at han knuste mobilen min når han ikke fikk koden fra meg sist gang. Han har ødelagt min mac som var relativt ny, tatt min ekstern harddisk, pass, mobiltelefoner. ALT av verdisaker egentlig. Privat samtaler som jeg har hatt under fire øyne blir hørt og jeg har fått meldinger fra han der han svarer på samtalen jeg har hatt med personen. Jeg har byttet nummer, email og alt av slike ting, emn har fremdeles blitt oppsport og samtalene avlyttet. ikke nok med det så har han retusjert pornografiske bilder av meg og sendt til min far. Kort tid etter blir de slettet så ingen kan bruke det som bevis. Og truer fortsatt med å dele ut videoene våres sammen.

 

Forholdet har blitt anmeldt siden januar. Jeg har også vært innom å purret på dem i april, men saken viser seg å være henlagt, når det er sagt må jeg også informere dere om at jeg verken har blitt oppringt, innkalt til avhør eller fått brev hjem fra politiet. Det rareste i saken er at INGEN politistasjon i hele Norge har innsyn til saken, men KUN saksbehandleren. Vil så nevne at han har en veldig veldig lojal og ''god'' venn i politiet som sitter i en ganske høy stilling tydeligvis. Jeg har tatt kontakt med de andre lokale politistasjonene, men ingen kan hjelpe. Siste muligheten blir å snakke med saksbehandleren når han er tilbake fra ferien sin. Men vet ikke om han i det hele tatt skal hjelpe!!! Er så redd for at situasjonen skal forverre seg etter at jeg drar dit. Taas ikke på alvor på politistajsonen der jeg tilhører og kan heller ikke lage en ny anmeldelse etter deres mening. Er så forvirret og skuffet egentlig. vet ikke hva jeg skal gjøre mer, føler meg helt tapt for energi noen ganger og tenker bare å gi opp. Men kan heller ikke gjøre det. Lever i skrekk, låser dørene på bilen så fort jeg har satt meg i den, passer på at jeg alltid har med noen dersom jeg skal ut i steder hvor det ikke er mange folk. Bor hos familien foreløpig, og har ikke luftet hjemme hos meg de gangene jeg har vært der fordi jeg er redd han kan slippe inn i leiligheten. Hva gjør man i såfall? Har det utrolig tøft nå. ALT kan være til hjelp. Føler meg så liten, dum og målbundet.

 

Takk på forhånd

Anonymkode: b5235...155

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Anonym bruker

Han der burde jo noen egentlig bare få til å forsvinne 

Anonymkode: af003...4f6

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anonym bruker

Det høres utrolig tøft ut å leve med det du har opplevd og opplever! 

Tror jeg ville dratt til et krisesenter,  der har de mye erfaring og vet hva du bør gjøre. Du kan også bo der en periode  du føler deg utrygg. De kan sikkert også være med deg til politiet på nytt.

Lykke til!

Anonymkode: 88981...390

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anonym bruker

Takk for gode tips. Krisesenteret anbefalte meg å ta kontakt med en advokat. Dette er jo kjempe god ide, men hva er vitsen når hele politistasjonen nekter å svare meg på telefon, vil ikke oppgi grunnlaget for henleggelsen. Ikke får jeg avtalt time med saksbehandler heller. Krisesenteret vil ikke være trygt for meg i dette tilfelle. Han kan jo oppspore meg hvor enn jeg er. Det er tryggere og være hos familien, da har jeg i hvertfall noen som alltid ser etter meg.

 

HI

Anonymkode: b5235...155

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anonym bruker
8 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Takk for gode tips. Krisesenteret anbefalte meg å ta kontakt med en advokat. Dette er jo kjempe god ide, men hva er vitsen når hele politistasjonen nekter å svare meg på telefon, vil ikke oppgi grunnlaget for henleggelsen. Ikke får jeg avtalt time med saksbehandler heller. Krisesenteret vil ikke være trygt for meg i dette tilfelle. Han kan jo oppspore meg hvor enn jeg er. Det er tryggere og være hos familien, da har jeg i hvertfall noen som alltid ser etter meg.

 

HI

Anonymkode: b5235...155

Noen som ser etter deg har du på krisesenteret også, bare så du er klar over det.

Jeg synes du skal kontakte en advokat jeg, kanskje advokaten kan få noen opplysninger ut av politiet, da vil jo advokaten ta seg av kommunikasjonen med politiet på dine vegne.

Anonymkode: 4a06c...183

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anonym bruker

Problemet er ikke i selve krisesenteret. Det er veien fra krisesenteret til evnt. transport, fra familien sitter jeg på med de andre når de skal et sted eller når de skal på jobb. i og med at jeg er helt uten bil nå. Føler jeg meg aldri trygg i gatene alene. Føler at grunnen for at han ødela bilen min, er fordi det ikke er så lett å få tak i meg når jeg enten kjører rundt med bil, er på jobb eller hos familien.

Noen her som har navn på noen gode advokater i Oslo? Gjerne med god erfaring og empati.

Anonymkode: b5235...155

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Anonym bruker

Jeg støtter det med å skaffe deg en god advokat, da blir det vanskeligere for politiet å avvise deg. Høres veldig merkelig ut den reaksjonen du møter hos politiet. Hvis man mener at det er inhabilitet i politiet så skal andre politikontor kunne etterforske, men der tror jeg igjen du vil ha bedre sjanser hvis du skaffer deg advokat. Om du "bare" har forsøkt ulike politistasjoner i Oslo, så kan det være at det fremdeles er for nært mtp. ev. kontakter han har i politiet, selv om det er merkelig.

Jeg ville undersøkt flere muligheter for å avsløre ham. Monter f.eks. kamera inni din egen leilighet/hus, og kanskje også utenfor (men pass da på at du bare kan filme egen eiendom, ikke andres - sett deg inn i lovene rundt dette). Jeg ville også fått profesjonelle til å sjekke leiligheten og din families hus for å se om han har fått montert avlyttingsutstyr. Finner dere noe slikt, få advokat til å komme om mulig som vitne og tilkall politiet, ikke ta i det utstyret hvis dere finner slikt, for det kan være fingeravtrykk på det. Sjekk også din bil og ev. din families bil(er).

Når du vet at private samtaler er avlyttet, tenk over hvor du var, det kan gi deg spor til hvor han ev. har avlyttingsutstyr. Vær veldig forsiktig med å snakke om planer om advokat, politi, krisesenter osv. før dere vet om han avlytter deg. Min førsteprioritet ville vært å få sjekket om han avlytter deg. Husk også å sjekke personlige ting som vesken din, ting du alltid har med deg.

Politi burde ha sjekket bilen din for bevis og ev. fingeravtrykk. Hvis saken er henlagt uten noe som helst intervju av deg, uten sikring av ev. bevis, så er det ille. I tillegg til anmeldelsen så bør du vurdere å søke om både kontakt- og besøksforbud og voldsalarm. Ikke ta kontakt med politiet igjen alene, men gjør det med advokat. Da er det vanskeligere å avfeie henvendelsene deres.

Jeg kan lite om data osv., men mener jeg har hørt at det er mulig å få programmer som gjør at all aktivitet på telefonen blir lagret automatisk et annet sted. I så fall ville jeg sørget for å skaffe noe slikt til både mobiltelefonen din og ny mobil. Både du og familien din må sørge for å ta kopier av alle meldinger, mailer, bilder osv. han sender til dere. Gjør det automatisk før dere leser gjennom, bare for å sikre bevis på all kommunikasjon med ham.

Mulig du kan få tips på en av de butikkene som driver med "spionutstyr" mtp. å avsløre ev. avlyttingsutstyr han har plantet i din nærhet, og kanskje der også få tips ang. det å overvåke ditt eget hjem og familiens hjem, din telefon/data m.m. Husk hele tiden på å sjekke lovverket slik at du holder deg innenfor, hvis ikke kan du få problemer og beviser kan forkastes, så vær smart! Om du googler spy butikk så får du opp i hvert fall to, ser jeg.

Få sporingsmekanismer både på telefonen og dataen din, i tilfelle de blir stjålet av ham igjen.

Selv om det blir litt søkt - hvis dere har økonomi til det er det også mulig å diskutere saken med en privatdetektiv, om det er tips eller hjelp å få der.

Men førsteprioritet for deg må være å skaffe deg en dyktig advokat (jeg kjenner dessverre ikke noen i Oslo) og sørge for at du er trygg. Din eks er tydeligvis en svært farlig mann, og du må ta alle forholdsregler du kan. Tenk på det som en periode du må komme deg gjennom, og du skal aldri gi opp!

Forresten, mulig Jurk i Oslo kan tipse deg om en god advokat på lignende problematikk. Men du bør skaffe deg en egen advokat utenom Jurk, for du må ha en advokat som kan følge deg over tid! Krisesenter i nærheten av der du bor kan kanskje også kunne gi deg tips om gode advokater.

Ikke gi deg, ikke gi opp! Skaff deg advokat, da står du mye sterkere, og du har også et nytt vitne, en som kan hjelpe deg med å sikre at saken din blir behandlet etter loven. Du har rett på bistandsadvokat. Hvis det er slik at saken din er henlagt uten noen som helst etterforksning, så vil jeg tro at det ikke er lovlig, om jeg ikke tar feil så må politiet etterforske saken før de tar beslutning om å henlegge en sak.

Jeg kjenner ikke dette advokatfirmaet, men de har litt informasjon om vold i nære relasjoner, kanskje du kan få litt ut av det som står her: http://www.advokat-teigstad.no/anmeldelse/vold-relasjoner-familievold/

Advokat og egen sikkerhet må være din førsteprioritet nå. Lykke til videre!

Anonymkode: 04414...b0c

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anonym bruker

Tusen takk for utfyllende informasjon. Det er så godt å se at det finnes kloke folk som deg her i verden. Folk er så naive og vil tro 110% på politiet. De vil gjerne at jeg skal anmelde, men helst ikke nevne noe om en overbetjent i saken. Jeg også synes det er noe veldig merkelig med denne saken. Har nå prøvd i hele dag å nå dem på telefon, endte opp med å sende mail til dem for å bruke det som bevis senere i en evnt. rettsak, så fikk endelig gang på ting hos dem. Er veldig spent på å se hva som i det hele tatt står i anmeldelsen. Er det kanskje smartere å ha med advokat i et evnt. møte med etterforsker? Jeg har gitt opp så mange ganger fordi jeg følte meg fortapt. Faktisk så åpnet jeg døren for han når han oppsøkte meg hjemme, tre dager etter besøket på den lokale politistasjonen.Tenkte at dette aldri ville ta slutt og at ting kommer bare til å fortsette og fortsette sånn som han har så mektige kontakter rundt omkring i landet. Så trodde akkurat der og da at det kanskje var smartest å gi opp og heller aldri akseptere giftering fra han, ei det å få barn med han og heller la han finne ut av hvor lite jeg er glad i han selv. men det virket heller ikke. Ting ble bare verre og verre. Bare en tåpelig vits kunne ende opp i kvelertak. Gikk med blåmerker til jobb og sluttet å dra til svømmehallen. Ettersom jeg hadde betydelig store og grove blåmerker i hele kroppen. Det er tydeligvis smartest å prate med en advokat først. Så er jeg i hvertfall et skritt nærmere.

 

HI

Anonymkode: b5235...155

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anonym bruker

Dette høres helt forferdelig ut, HI! Det er noe av det sykeste jeg har lest her inne. Håper noen kan få han til å bare forsvinne. Håper alt ordner seg for deg.

Få legen din til å dokumentere alle skader. Ikke skjul blåmerkene for de du kjenner. De kan vitne i en eventuell sak. 

Anonymkode: 737b7...3c6

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anonym bruker

Jeg hadde gått til media. Fått dem til å smøre hele historien din ut over framsiden på noen aviser, og latt folk se hvor tafatte politiet har vært. Kjøpt en boks pepperspray, samt hatt et balltre stående ved døra. Satt på ekstra sikkerhetslenke, og lås på alle vinduer. Installer alarm.

 

Enig i at advokat er neste steg, jeg hadde aldri gitt meg. 

Anonymkode: 463c8...8e8

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anonym bruker

Takk for støttende ord dere. Har dessverre ikke gått til legen da jeg hadde blåmerker, nei :( Angrer veldig mye på det. Men har bilder av dem og mennesker som har sett han gjøre ting. Venner som har vært på besøk hos meg har sett han oppføre seg unormalt og faktisk reagerte på det. Så jeg har nok av bevis og historier å fortelle, bare jeg i det hele tatt får prate med dem.

Jeg vurderte faktisk idag å dra til media. Og gjerne oppgi navn på politistasjonen dersom det lar seg gjøre, men fikk høre akk fra advokaten at de er i en vanskelig periode og at edt er mye nytt som skjer. Det skjønner jeg veldig godt. Vet selv hvor vanskelig det er å sitte med all jobben selv, men de kan ikke la deres uprofesjonelle omgjøring gå ut over livene til folk som er avhengig av dem.

Anonymkode: 293cc...b6c

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anonym bruker

Ville IKKE gått til media. Slike psykopater er svært farlige og kan reagere alvorlig med et slikt trekk som å gå til media. Da hadde jeg vært redd for livet mitt. Ikke gjør det! 

Du må skaffe deg en advokat, det er det ingen tvil om. Dyktige advokater jeg vet om: 

- Stabell

- Mette Yvonne Larsen (har vitnet med henne i en sak- hun er svært dyktig).

Anonymkode: 19c04...e62

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anonym bruker
12 timer siden, Anonym bruker skrev:

Takk for gode tips. Krisesenteret anbefalte meg å ta kontakt med en advokat. Dette er jo kjempe god ide, men hva er vitsen når hele politistasjonen nekter å svare meg på telefon, vil ikke oppgi grunnlaget for henleggelsen. Ikke får jeg avtalt time med saksbehandler heller. Krisesenteret vil ikke være trygt for meg i dette tilfelle. Han kan jo oppspore meg hvor enn jeg er. Det er tryggere og være hos familien, da har jeg i hvertfall noen som alltid ser etter meg.

 

HI

Anonymkode: b5235...155

Advokaten vil vite hvordan du skal få fortgang i ting, og kan rasle med sablene overfor saksbehandleren din. Og vet også hvor man henvender seg hvis politiet er korrupt.

Eksen har avlyttet deg og begått identitetstyveri. Det er alvorlig!! Ikke gi deg. Du er jo potensielt fortsatt i fare! 

Anonymkode: 5ada0...34b

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Anonym bruker

IKKE undervurder hvor mye en advokat kan hjelpe deg i denne saken! Sjekk ut og prøv å Finn en bra. Og gå til et annet politi! Evt ring politi i en annen kommune eller gå direkte til en på politistasjonen. Han du har nå høres shady ut.

 

Gå til krisesenter, de har ofte råd å gi. 

 

Det viktigste her er egentlig at du finner styrke. Bli sterk, tøff og uredd. Gå til advokat i dag - da lover jeg fortgang på sakene.

Anonymkode: 14f2c...63f

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Fugit

Dersom politiet er u der forvaltningsloven mener jeg å huske at de alltid er pliktige til å komme med begrunnelse for sine vedtak (da må en henleghelse være et vedtak). Dette har du rett på skriftlig.

 

Skaff advokat. Et krisesenter er nok ikke ukjent med problematikken at man er redd for å bevege seg utenfor senteret osv alene. 

Pass på deg selv, og lykke til!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anonym bruker

kan man kontakte fylkesmannen med slike ting?

Anonymkode: c1a02...6a7

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anonym bruker

Oslo tingrett har liste over faste bistandsadvokater som skal være kvalifiserte. Ring dit og få den! 22 03 52 00. Lykke til!

Anonymkode: 2c014...231

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Hjertefru

Dette var vond lesning. Hørtes merkelig ut hvis det er tilfelle at politiet ikke tar det alvorlig..

Du trenger opplagt advokatbistand, ville begynt med å sjekke omgivelsene for overvåkingsutstyr.

Blir helt matt av hvor syk det går an å bli. Sånn jeg ser det trenger du både besøksforbud og voldsalarm.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anonym bruker

Jeg klarte å ta opp en samtale mellom meg og X'en der han innrømte en del alvorlige ting. Laget flere kopier, også opp i Cloud. Ga et kopi til en familiemedlem jeg stolte på. 

Viste seg at frykten for å bli avslørt for venner/arbeidskamerater og egen familie var nok til å stoppe han her. Men det kan være svært farlig å konfrontere en sånn mann alene, så anbefaler det ikke om du ikke kjenner han såpass at du vet han ikke dreper deg ! 

Jeg konfrontere han på tlf imens jeg var på reise, han viste ikke hvor jeg var eller når jeg kom tilbake. Så fikk han ut verste raseriet. 

Advokat, media i nød. Nekte han all kommunikasjon, om du er nødt så vær nautral og saklig i svar. Kommer ingen vei å argumentere med slike folk. 

Anonymkode: d0f5b...d0e

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anonym bruker

Takk for mange gode tips dere... Jeg har tatt kontakt med advokat og fått mange gode tips der, emn problemer her nå er at alle advoktaene jeg tok kontakt med skal ut på ferie. Jeg kan ikke vente mer. Det preger meg så utrolig mye. Han er ikke dne personen man kan ta kontakt med. Eneste han tenker på nå er hevn.

Hilsen

HI

Anonymkode: 293cc...b6c

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anonym bruker
På 14.7.2017 den 23.07, Anonym bruker skrev:

Ville IKKE gått til media. Slike psykopater er svært farlige og kan reagere alvorlig med et slikt trekk som å gå til media. Da hadde jeg vært redd for livet mitt. Ikke gjør det! 

Du må skaffe deg en advokat, det er det ingen tvil om. Dyktige advokater jeg vet om: 

- Stabell

- Mette Yvonne Larsen (har vitnet med henne i en sak- hun er svært dyktig).

Anonymkode: 19c04...e62

Takk for tips. Mette Larsen er på ferie frem til midten av august. Stabell har jeg ikke hørt med enda.

 

HI

Anonymkode: 293cc...b6c

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anonym bruker

Det er mange flinke på kontoret til Mette Y. Larsen. Er sikker på at det er noen tilstede på kontoret nå i ferien. 

 

Her er listen over faste bistandsadvokater i oslo - de har vært gjennom en søknads- og intervjuprosess i domstolen, så de er nok flinke. Her finner du nok en som ikke er på ferie: http://www.domstol.no/contentassets/eb7503d9d49b460d88388636c13c64ee/20170707liste-over-faste-bistandsadvokater.pdf

 

lykke til!

Anonymkode: 2c014...231

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×